Glam News Magazine

Există persoane care se pricep atât de bine la amenajări interioare încât nu au nevoie de sfaturi în domeniu, pentru că știu exact cum vor să arate interioarele din casele lor. Dacă nu sunteți una dintre acele persoane și nici nu vă permiteți consultanță din partea unui designer de interior pentru reamenajarea livingului, atunci un ajutor online vă va veni la îndemână. Pentru că sunt nenumărate moduri de a decora, mobilalaguna.ro vă vine în ajutor cu diverse configurații, plus posibilitatea de a creea propria configuratie de living. Și cel mai bun exemplu în acest sens sunt seturile de Living Ontario. Aveți de ales între 18 moduri de a decora în living, în jurul televizorului, cu piese de mobilier moderne, de calitate și la prețuri avantajoase. Corpurile din gama Living Ontario sunt realizate din PAL melaminat de 16mm cu finisaj gri antracit și stejar k02, cel din urmă având o textură similară lemnului, ceea ce creează un contrast rafinat și un ambient plăcut în orice sufragerie.

Seturile de living Ontario conțin câteva corpuri modulare, ce pot fi amplasate în jurul televizorului în funcție de dorințe și necesități. Cele mai simple configurații conțin comodă TV, comodă înaltă, corp suspendat și poliță, iar celor cu mai multe piese se adaugă dulapuri în 2 uși, soldat 1 ușă și încă o poliță. În funcție de poziționarea lor în jurul televizorului se obțin multiple moduri de a decora în living. Dacă nu dispuneți de spațiu sau doriți un decor mai aerisit, puteți opta pentru variante mai simple, dar cu personalitate, ce vor fi o soluție smart pentru a uiliza spațiul disponibil din încăpere. Dacă însă aveți și spațiu, și nevoie de mai multe soluții de depozitare, puteți opta pentru una dintre variantele cu mai multe corpuri de mobilier. Compartimentarea acestora le sporește utilitatea, fie că este vorba de spațiile închise cu ușă, fie de cele deschise. Puteți depozita sau expune obiecte personale, pe modelul oferit mai jos, fiind gândite foarte practic, după cum puteți remarca din imagini.

Piesele de mobilier sunt produse în România, Mobila Laguna fiind unul dintre cei mai mari producători de mobilier din Maramureș, au garanție 2 ani, iar prețurile seturilor Ontario sunt foarte avantajoase, între 633 lei și 1.448 lei, încadrându-se în oferta exclusiv online a brandului.

Pentru a vă face o idee asupra modului în care acestea pot umple spațiul din living, dimensiunile corpurilor de mobilier sunt următoarele:

  • Comodă TV: H 39.8 x L 180 x A 35.2cm
  • Comodă Înaltă: H 96.8cm x L 60cm x A 30.4cm
  • Corp Suspendat: H 69.8 x L 60 x A 30.4cm
  • Poliță 1390: H 34.8 x L 139 x  A 21.6cm
  • Soldat 1 ușă: H 182 x L 60 x A 30.4cm
  • Dulap 2 uși: H 182 x L 67.6 x A 30.4cm

Lăsați-vă inspirați de cele 18 moduri de a decora în living propuse sau creați configurații noi, adaptate la spațiul pe care îl amenajați/reamenajați. În plus, puteți adăuga la comandă alte corpuri pe care le considerați necesare din familia de living Ontario. Livrarea se face gratuit, cu flota proprie, ceea ce implică mai multă siguranță că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Dacă asamblarea mobilei vă dă bătăi de cap, există de asemenea posibilitatea de a opta pentru montaj și a vă elibera de această problemă. Montajul se face la prețuri începând cu 200 de lei, iar la mai multe produse cu montaj, se oferă un cost redus la finalizare comezii.

Lasă un comentariu