Glam News Magazine

Rochia în nuanţe metalice, fie că e vorba de argintiu, auriu, cupru, bronz sau nuanţe colorate, a devenit în ultimii ani un obiect vestimentar clasic în garderoba femeilor, în ciuda reticenţei cu care este deseori privită. În opinia mea rochia în nuanţe metalice este fascinantă, acţionează ca o superputere odată îmbrăcată, pentru că dă femeii încredere în sine, plasând-o în centrul atenției și făcând-o să se simtă atrăgătoare. Astfel că astăzi mi-am propus să te conving de importanţa ei şi să te determin să o incluzi în garderobă sau să-i oferi mai multă atenţie, dacă o ai deja în dressing. Iată cele cinci argumente din pledoaria mea:

Se adaptează la orice siluetă

Fireşte, nu mă refer la acelaşi tip de rochie. Există însă câte o croială pentru fiecare și posibilitatea de a alege între numeroase modele. Iar nuanţele metalizate ridică la un nivel mai înalt orice apariţie, lăsând în plan secund imperfecţiunile corpului. Nici nu este nevoie să le mai ascunzi.

Oscar 2019, sursa: popculture.com

Te ajută să obţii simplu un look luxos

De fapt mai simplu de atât nu se poate. Îmbracă rochia în nuanţe metalice pe gustul tău, optează pentru un machiaj natural sau smokey şi încălțăminte neagră sau nude şi vei arăta ca un star. Nu te-ai întrebat niciodată de ce atâtea vedete de la Hollywood aleg această variantă de ţinută pentru evenimente?

Sursa: somouchtosmileabout.com

Asigură o apariţie strălucitoare atât în club, cât şi la evenimente

Rochia în nuanţe metalice nu este pentru a fi purtată ziua, la serviciu sau când pleci în vacanță. Ea este o rochie de seară, pe care poţi s-o porţi la club, la o nuntă sau la un alt eveniment special din viaţa ta sau a celor apropiaţi. Vei străluci, indiferent de context, fără prea multe eforturi.

Nu necesită accesorii multe

Acest tip de rochie este în sine o piesă statement. Folosirea mai multor accesorii ar fi un dezastru, pentru că ar încărca inutil ţinuta. Rochia este piesa principală şi numai ea trebuie să atragă privirile. Fii sigură că le vei atrage!

Sursa: fashionnova.com

Poate fi purtată de mai multe ori

Rochiile de ocazie sunt îmbrăcate adesea o singură dată, fiind destinate unui eveniment anume. Rochia în nuanţe metalice poate fi însă purtată din nou, fie că e vorba de Sărbătorile de iarnă, fie de o petrecere cu prietenii. Se va adapta evenimentului și te va face să te simți extraordinar.

Lasă un comentariu