Glam News Magazine

Casele de modă au demonstrat că pot găsi soluții eficiente de promovare a noilor colecții pe timp de pandemie. De la fotografii autoportret realizate de modele, la colaborări internaționale sau schimbări de rol, iată 12 dintre cele mai reușite campanii pentru toamna 2020.

Burberry

campanii

Fotografi: Inez and Vinoodh

Model: Bella Hadid

Bella Hadid se simte bine în regatul animalelor Burberry, în cea de-a doua campanie cu Tisci. Bella pozează ca o adevărată pisică de junglă, iar imaginiile acestei campanii au înregistrat impact uriaș.

Louis Vuitton

campanii

Fotograf: Nicolas Ghesquière

Model: Akon Changkou

Directorul artistic Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, preia rolul de fotograf pentru campania de toamnă-iarnă 2020 a mărcii. O distribuție diversă include modele, actrițe și cântăreți care au pozat într-un studio din Paris. Siluetele moderne, precum și gențile statement, se remarcă pentru toamnă.

Prada

campanii

Fotografi: Daniel Arnold, Gigi Hadid, Phil Meech, Kevin Tachman

Model: Kaia Gerber

Pentru campania sa de toamnă 2020, brandul italian a selectat o serie de fotografii surprinse în cadrul ultimei sale prezentări de modă, cu modele de top precum Gigi Hadid, Maty Fall, Kaia Gerber și Sara Blomqvis.

Salvatore Ferragamo

campanii

Director creativ: Paul Andrew

Model: Mariacarla Boscono

„Am vrut să creez o campanie plină de culoare, care invită privitorul să aprecieze meșteșugul și frumusețea în piese individuale și să aprecieze simultan impactul atunci când colecția este vizualizată din cap până în picioare”, spune directorul creativ Paul Andrew într-un comunicat. „Acesta este momentul să ne punem la îndoială felurile de a fi pentru a ne permite să vedem lumea din nou și, într-un fel mic, sper că această colecție va ajuta să provoace acest lucru.”

Kith for Calvin Klein

Fotograf: Cass Bird

Model: Gigi Hadid

Modelul Gigi Hadid a pozat în campania de de promovarea a colecțiaei Kith și Calvin Klein ce oferă o varietate de articole de lenjerie intimă co-brand atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Panourile publicitare cu Hadid purtând lenjerie intimă din noua colecție atrag cu siguranță toate privirile.

Miu Miu

Fotograf: Liz Collins

Miu Miu a apelat la câțiva oameni creativi din întreaga lume pentru realizarea acestei campanii. Fotografii Nikolai von Bismarck, Steve Mackey, Liz Collins și Gigi Hadid au realizat imagini în culise și nu numai pentru colaje capricioase. Cu direcția artistică și stilul lui Katie Grand, fotografiile în stil polaroid se îmbină cu ilustrații în varianta finală.

Alexander McQueen

Fotigraf: Jamie Hawkesworth

Model: Anok Yai

Colecția FW 2020 de la Alexander McQueen oferă o serie de look-uri ultra chic, de la costume structurate la rochii confortabile din tricot și la rochii voluminoase. Modelele Anok Yai, Sora Choi și Jill Kortleve au pozat cu grație pentru această campanie.

Gucci

O odă a inocenței, când în copilărie ne bucuram de natură și viață este ideea din spatele campaniei Gucci, în care modelele au realizat fotografii autoportret. Rezultatul? Una dintre cele mai interesante campanii de modă ale acestei toamne

Balenciaga

campanii

Model: Cardi B

Cardi este noua față a Balenciaga. Vedeta, într-o rochie din colecția toamna 2020 a mărcii apare înconjurată de jucării de copii și o geantă Balenciaga Neo Classic.

Jimmy Choo

Fotograf: Dan Martensen

Model: Daisy Edgar-Jones

„Sunt atât de încântată să lucrez la această campanie. Este pentru prima dată când lucrez la o filmare comercială și a fost o experiență complet nouă și incitantă pentru mine. Mi-a plăcut să găsesc un personaj prin încălțăminte și accesorii, mi-a întărit convingerea că accesoriile pot fi transformatoare, în special pantofii, atunci când joci un rol. Îmi place, de asemenea, modul în care colecția include stiluri off duty, precum și tocuri pline de farmec ”, a spus Daisy Edgar- Jones. Campania publicitară Jimmy Choo toamnă 2020 este continuarea seriei de conținut „In My Choos” care sărbătorește femeile ce îndrăznesc să iasă în evidență.

Fendi

campanii

Fotograf: Nick Knight

Model: Anok Yai

Yasmin le Bon, Fran Summers, Anok Yai, Florence și Maggie Cheng apar în pictorialele campaniei Fendi pentru colecția Toamnă 2020. Un fundal pastelat inspirat de sediul central al mărcii din Roma contrastează cu design-urile elegante. În imaginea de mai sus Anok poartă o haină de piele, cu o geantă Peekaboo ISeeU pe negru.

Christian Dior

campanii

Fotograf: Paola Mattioli

În campanie participă Selena Forrest, Maryel Uchida, Maty Fall, Estelle Chen și Felice Noordhoff, în stilul lui Elin Svahn, cu câteva modele care pozează într-un tricou tipărit cu numele show-ului de toamnă 2020: „I Say I”. Sintagma aparține feministei italiene Carla Lonzi, care a fost una dintre figurile care au inspirat colecția. Lonzi a fost o critică de artă și feministă italiană, cunoscută mai ales ca fiind cofondatorul Rivolta Femminile, un colectiv feminist italian format în 1970.

Lasă un comentariu