Glam News Magazine

Fiind pasionați, dintotdeauna, de universul vegetal, ambiția noastră este aceea de a acționa în armonie cu mediul înconjurător, așa cum o fac în mod natural plantele și arborii. Această viziune, dedicată frumuseții femeilor și începută în localitatea La Gacilly, Franța, ne ghidează mereu și peste tot în lume, fiind pilonul principal al conceptului Cosmétique Végétale®. Yves Rocher este un brand francez de cosmetice, ce are un model unic de business: controlează 100% procesul de fabricație al produselor sale, de la planta, la beneficiile sale asupra pielii.

Marca Yves Rocher oferă o gamă largă de produse: aproximativ 1000 de produse ce răspund tuturor cerințelor de frumusețe (îngrijirea tenului, îngrijirea corpului, îngrijirea părului, make-up, parfumuri). Convins, încă de la o vârstă fragedă, de puterea plantelor, Domnul Yves Rocher a dorit să facă cunoscute beneficiile acestora pentru frumusețe și și-a propus să ofere produse cosmetice de origine vegetală tuturor femeilor, respectând în același timp natura.

Domnul Yves Rocher © Yves Rocher

Viziunea sa despre frumuseţe începută în urmă cu 60 de ani se dovedește a fi incredibil de actuală și astăzi. Invitând femeile să fie ele însele și să se reconecteze cu natura, acesta a definit fundamentele Mărcii noastre. Și după cum spunea chiar el:

Indiferent dacă suntem mici sau mari, acesta este întotdeauna motivul nostru de a fi. Nu s-a schimabat de-a lungul timpului.

Astăzi, numele Yves Rocher este prezent în peste 90 de țări, pe 5 continente și are peste 30 de milioane de clienți în întreaga lume. Succesul său, îl datorează tenacităţii sale bretone, spiritului său vizionar, dar și universului vegetal ce i-a adus atât de multe.

Expertiza Cosmétique Végétale® necesită studiul unor proprietăți specifice ale plantelor și astfel se explică rolul important al Grădinii Botanice din La Gacilly. Loc de observare, sursă de inspirație, resursă vegetală și laborator în aer liber, grădina prezintă și conservă peste 1500 de specii de plante. Tot în La Gacilly, Marca Yves Rocher deține 60 de hectare și plante cultivate în sistem de Agricultură Biologică. Aici înfloresc acele specii, ce devin, mai târziu, ingredientele active din formulele produselor noastre.

Designul produselor noastre este ecologic, bazat pe ingrediente de origine vegetală, iar ambalajele sunt proiectate având o abordare 100% ecologică și respectând două direcții:

  • Reducerea consumului de materiale de materie primă brută, precum hârtie sau plastic.
  • Ambalajele sunt reciclabile și folosesc materie primă reciclată.

Astfel, începând cu luna octombrie a anului 2020, toate flacoanele ce ies din fabricile noastre sunt realizate 100% din plastic reciclat și reciclabil. Pentru a lăsa o amprentă pozitivă în lume, Fundația Yves Rocher, pionieră a unei ecologii umaniste și universale, se implică în protejarea biodiversității, prin programele sale. De exemplu, programul Să Plantăm Pentru Planetă prin care s-au plantat 100 de milioane de arbori la nivel mondial, dintre care 200 000 în România .

Misiunea noastră? Să redăm Naturii ceea ce ea ne oferă în fiecare zi, pentru Frumusețea Femeilor.

În plus, pregătim permanent tot felul de surprize și concursuri la care poate participa oricine ne urmărește pe pagina noastră oficială de Facebook Yves Rocher România sau pe contul nostru de Instagram yvesrocherro.

© Yves Rocher

Lasă un comentariu