Glam News Magazine

Ce poate fi mai frumos decât să servești cafeaua în aer liber, acasă la tine, când timpul este atât de îmbietor? Ce poate fi mai frumos decât să petreci timpul vara alături de cei dragi, familie și prieteni, în exterior, dar în intimitate? Soluția unui living în aer liber este o idee încântătoare dacă dispui de spațiul necesar. Există atâtea moduri în care îl poți amenaja pentru confort și relaxare, indiferent de stilul pe care îl preferi, încât dacă ai o terasă sau un colț de curte liber ar trebui să te apuci cât mai repede de treabă. Am selectat mai multe imagini care te vor convinge de asta.

Indiferent că optezi pentru un design clasic și elegant,  mediteranean sau rustic, un living în aer liber îți permite să folosești materiale și culori după bunul plac. Mobilierul din fier forjat este cel mai rezistent, dar lemnul sau ratanul va oferi întotdeauna un plus de farmec natural. Nu te feri să folosești o canapea spațioasă sau fotolii generoase! Sigur vei avea nevoie de cât mai mult spațiu de șezut când se strâng prietenii. Un living în aer liber atrage lumea ca un magnet și nu putem condamna pe nimeni pentru asta. Timpul petrecut în exterior, în diminețile sau serile de vară creează automat amintiri frumoase pe care oricine și le dorește cât mai des.

Culorile cel mai des întâlnire în natură sunt de preferat pentru amenajare, după cum se observă în imaginile de mai sus, iar pentru o pată de culoare energizantă în livingul tău în aer liber poți folosi perne și decorațiuni. Nu uita de plante verzi – folosește ghivece clasice sau suspendate pentru și mai mult farmec. Iar ca sfat de final: nu neglija protejarea acestui spațiu în caz de vreme rea. Ia de la început în calcul huse pentru a acoperi mobila dacă nu dispui de o pergolă protectoare.

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu