Glam News Magazine

Cum ai descrie mirosul verii? Pentru mine înseamnă o multitudine de ingrediente scăldate în razele soarelui, care se reunesc pentru a spune “vară”. Vara este mirosul feliilor de lămâie, toate zemoase și acidulate, scăldate într-o băutură cu gheață. Este mirosul așternuturilor de bumbac ce se usucă în bătaia soarelui și mirosul de piele sărată care se îmbină cu o cremă cu protecție solară ce are miros de vanilie. Nu există nimic precum zilele de vară, în care timpul pare să se oprească, iar lumea se mișcă încet, sub căldura hrănitoare a soarelui.

Dar ce parfumuri evocă acest anotimp însorit? Ei bine, răspunsul la această întrebare este, probabil, la fel de lung ca și solstițiul de vară, dar există cu siguranță câteva arome perfecte pentru vară. În acest ghid am încercat să aleg de pe NOTINO, patru dintre cele mai frumoase parfumuri de vara femei, pentru a-ți face zilele caniculare calme și frumos mirositoare.

Juliette has a gun Vanilla Vibes

Dacă pentru tine vara înseamnă doar piele bronzată și zile de plajă, atunci cred că Juliette has a gun Vanilla Vibes va fi parfumul verii în 2021. Fiind bogat și opulent, Vanilla Vibes evocă pielea scăldată în razele soarelui, intensificând fațetele sării și a lemnului de santal pentru a crea un parfum sexy pentru vară, plin de vanilie lăptoasă. Este literalmente cel mai bun accesoriu de plajă și unul pe care vei regreta să nu-l arunci în geanta de plajă, te asigur.

Byredo Blanche

Ce poate evoca mai bine vara decât albul pur? Byredo Blanche este o odă parfumată adusă albului, care se deschide cu claritatea cristalină a aldehidelor și apoi se transformă într-un floral alb blând împletit cu lemn de santal cremos și mosc. Blanche este la fel de ușor ca o bulă care plutește pe o briză caldă de vară și la fel de curat precum spuma mării. O redare clasică și elegantă a conceptului de „curat”, care echilibrează elementele florale și proaspete cu cele cremoase și senzuale. Pur și simplu superb.

Amouage Interlude 

Acum, un haos citric – oriental nu sună ca cea mai potrivită alegere pentru vară, însă Interlude este una dintre cele mai fascinante creații ale casei Amouage. Este complex și greoi, astfel încât nu vei dori să-l porți în cea mai fierbinte parte a zilei. Dar dacă te afli poate la o petrecere în aer liber sau poate doar o noapte caldă de vară în care mergi pe jos și privești stelele, Interlude are atât de multe de oferit.

În Interlude există o mulțime de ingrediente frumos armonizate: trandafir, cafea, flori de portocal, miere, ghimbir, stejar, piele – lista poate continua, însă vedeta este de departe kiwi-ul. Transpus ca un jeleu de fructe fin, această notă de kiwi are textura cea mai fascinantă, apărând cristalină și suculentă, dar și greoaie și multidimensională. Nu există nimic altceva care miroase la fel și taie chiar prin toată greutatea parfumului pentru a crea o compoziție strălucitoare și delicioasă pentru cei care se bucură de o adevărată operă de artă într-o sticlă de parfum.

Juliette has a gun Mmmm…

Juliette has a gun Mmmm... notino

Te-ai așezat vreodată la o terasă având o curiozitate frenetică de a ști de unde se simte cel mai irezistibil parfum? Știi, cel pe care îl urmărești pe toată terasă, adulmecând fiecare mireasmă. Misterul a fost rezolvat, este Juliette Has a Gun Mmmm….

Vei dori să te scufunzi în această dulceață luxoasă care seamănă cu o cofetărie Prada cu vanilie. Juliette Has A Gun folosește mirosul de marshmallows roz pe care îl îmbină cu un compot de zmeură de un roșu aprins. O inimă de floare de portocal, iasomie și tuberoză aduce o atingere decadentă și florală compoziției, injectând dulceața într-un mod foarte…franțuzesc. Este un parfum somptuos – unul care trebuie experimentat. Mmmm …. poate fi consumat la orice terasă pe timp de caniculă, și nu are nici măcar o calorie.

Lasă un comentariu