Glam News Magazine

Luna martie a fost una dintre cele grele luni și cred că nu a existat niciodată un moment în care îngrijirea de sine și a celor din jur să conteze atât de mult pentru a trece printr-o situație atât de dificilă. Așadar, fie că doriți să arătați puțină iubire persoanei iubite sau să vă oferiți vouă puțin răsfăț, iată cele mai bune produse lansate în luna martie, alese de echipa Glam News …

1. Vichy cremă matifiantă 3 în 1 SPF 50+

Vichy cremă matifiantă 3 în 1 SPF 50+

Daniel: Cu toții știm cât de important este să ne protejăm împotriva razelor UV, care pot dăuna sănătății pielii și pot provoca îmbătrânirea prematură. Așadar, mă asigur mereu că tenul este protejat în zilele însorite – dar trebuie să recunosc că urăsc senzația de cremă grea, grasă, care mai creează și acel efect nedorită de luciu.

Dacă acest lucru sună familiar, atunci această cremă matifiantă este soluția perfectă. Crema Vichy oferă o protecție SPF incredibil de mare, în timp ce textura bogată se absoarbe instantaneu în piele și nu lasă urme albe. Formula absoarbe de asemenea și excesul de sebum, astfel încât tenul nu devine lucios.

2. Fond de ten Benefit Hello Happy Air

Benefit Hello Happy Air

Oana: Imediat după ce am încercat aceast fond de ten, am știut că am un nou favorit. Nu mi-au plăcut niciodată acele fonduri de ten grele, dar acest baton este perfect. Alunecă pe piele fără efort, iar acoperirea este foarte bună. Tenul meu arată uniform și natural. Este într-adevăr unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care le-am încercat.

În prima zi în care l-am purtat la muncă, am primit foarte multe complimente. Chiar și când m-am demachiat la ora 21:00, încă părea impecabil! Este baza de machiaj perfectă!

3. Masca Decleor Green Mandarin Scrub

Decleor Green Mandarin

Daniel: Nu am mai folosit Decleor până acum, dar noua mască Scrub Green Mandarin m-a intrigat și a trebuit să o încerc. Are în compoziție ingrediente naturale și consider că un produs „curat” este bun pentru orice ten.

Când am deschis capacul, am fost încântat de mirosul fructat și proaspăt.  Zaharurile naturale și uleiurile esențiale îl deosebesc de orice altă mască scrub pe care am folosit-o, deoarece s-a simțit extrem de hrănitoare chiar din momentul în care am început să o masez, iar imediat după clătire pielea mea strălucea și părea mult mai strălucitoare, mai sănătoasă și întinerită.

4. Pudra GIVENCHY Blanc Divin

GIVENCHY Blanc Divin

Oana: Trebuie să mărturisesc faptul că nu prea utilizez pudra în rutina mea de machiaj, sub pretextul că face prea multă mizerie. Și da, recunosc și faptul că am fost inițial atrasă de carcasa simplistă albă și argintie a pudrei GIVENCHY Blanc Powder Divin – mă atrage tot ceea ce va arăta frumos pe masa mea de machiaj! Însă, abia după ce am încercat această pudră matifiantă m-am îndrăgostit și părerea mea s-a schimbat.

În primul rând, nu vă lăsați păcăliți de nume; această pudră ușoară ca aerul nu va face fața să pară albă. În schimb, nuanța sa de bej se adaptează tuturor tonurilor pielii, lăsând un voal superb strălucitor, care estompează imperfecțiunile într-o clipă, în timp ce arată aproape nedetectabilă.

5. Apa de toaletă Dior Homme

Dior Homme

Daniel: Sunt un fan înfocat al brandului Dior (nu este toată lumea?), însă când am auzit că vor să relanseze apa de toaletă Dior Homme, am fost puțin sceptic și nu prea am vrut să o încerc!

Ei bine, mă bucur că am făcut-o, pentru că este o versiune complet nouă și modernă a parfumului original! Are o vibrație masculină puternică datorită notelor sale lemnoase intense, dar inima de patchouli păstrează totuși o oarecare prospețime.

Toți iubitorii de parfumuri vorbesc în ultima vreme despre cât de mult iubesc acest parfum. În plus, poți mirosi ca însuși Batman deoarece Robert Pattinson este noua imagine a gamei Homme.

6. Crema DHC Olive Virgin Oil Essential 

DHC Olive Virgin Oil Essential 

Oana: Îmi place să încerc noi produse de piele și sunt mereu la vânătoare de modalități de a-mi păstra pielea să pară sănătoasă și hidratată. Deși testez mereu produse noi, produsele DHC au devenit parte din rutina mea de zi cu zi, pentru că funcționează. Așadar, vă puteți imagina entuziasmul meu când am auzit de noua cremă cu ulei de măsline de la DHC. Am ales acest produs pentru a-l testa, pentru că am vrut să văd dacă se potrivește cu celelalte produse DHC și pot spune sincer că așa este.

După ce am folosit crema cu ulei de măsline am observat că pielea mea pare mai radiantă, hidratată și se simte înviorată. Motto-ul brandului este „simțiți-vă bine în propria piele” și simt că exact asta se întâmplă. Este, de asemenea și super-accesibilă!

Lasă un comentariu