Glam News Magazine

Parisul este mereu o idee bună, era de părere Audrey Hepburn și trebuie să-i dăm dreptate întru totul. Acest oraș are un farmec aparte, de la clădirile istorice și obiectivele turistice binecunoscute, de o magnitudine covârșitoare, până la străduțele înguste, care reuşesc să rămână intime în forfota unui oraș turistic aglomerat, dar totuşi boem. Dincolo de asta, Parisul reprezintă un Mecca al îndrăgostiților de orice vârstă, iar astăzi vă vom oferi câteva ponturi pentru cum să profitați de ceea ce oferă Orașul Iubirii într-un binemeritat city break Christian Tour.city break

O cafea pe Champs-Élysées

Astfel ar putea începe aventura romantică la Paris, savurând tête-à-tête o cafea bună la una dintre multele cafenele şic de pe Champs-Élysées, unul dintre cele mai cunoscute bulevarde din lume. Scoateți, ce-i drept, în jur de 10 €/cafea, dar creați un moment demn de un film de dragoste și amintiri pe măsură.

Aşezați Parisul la picioare

Luna de pe cer este o promisiune desuetă. Mult mai impresionant este să urcați fie în Turnul Eiffel (324 m), fie în Turnul Montparnasse (210 m) şi să  priviți Parisul de sus. Panorama vă lasă fără cuvinte. Şi deşi  pare absurd, recomandarea este Turnul Montparnasse, pentru că din Turnul Eiffel nu puteți vedea… Turnul Eiffel.

Picnic pe Sena și lacătele iubirii

Ce poate fi mai romantic, într-un sens atât de firesc, decât un picnic improvizat pe marginea Senei, cu baghetă, unt şi suc de fructe? Acest canal are un farmec deosebit cu podurile şi sculpturile trecute prin timp. Ele văd în fiecare zi mai multe săruturi decât ofiţerii de stare civilă într-un an. Iar promisiunile de iubire sunt ferecate cu lacăte de grilajul podurilor, Sena primind cheile acestor legăminte.

Plimbare într-una dintre grădinile/parcurile pariziene

Parisul este renumit nu numai pentru muzeele și obiectivele turistice emblematice, dar și pentru grădinile sale, dintre care cele mai cunoscute sunt Grădinile Tuileries, Parcul Monceau, Jardin des Plantes, Champ de Mars. O plimbare relaxantă în natură, printre plante frumos îngrijite și poate un decor renascentist (în funcție de loc) este planul pentru puțină intimitate în aer liber, într-una dintre cele mai aglomerate capitale europene.city break

Montmartre

Pentru acest cartier pitoresc al Parisului merită să vânați oferte city break. Montmartre și-a păstrat farmecul istoric și a rămas zona artiștilor, unde dragostea se răsfață în cele mai frumoase nuanțe.

Mână-n mână în Basilica Sacre Coeur

Iubirea primește binecuvântare sacră în biserica de pe colina Montmartre, unde lumina intră dumnezeiește prin vitraliile colorate. Aerul solemn specific bisericilor romano-catolice este amplificat de mozaicurile cu care este decorat interiorul acestui obiectiv turistic de neratat când sunteți într-un city break în Paris. Basilica este deschisă între 6:45 AM – 11:00 PM și puteți ajunge la ea cu autobuzele 30, 31, 54, 80, 85.

Cină în doi

Les Ombres și Café Branly au splendide priveliști ale Turnului Eiffel, perfecte pentru o cină de neuitat într-un city break in Paris. În serile calde dragostea respiră aerul parizian pe acoperișul La Tour d’Argent, stă la mese curbate la Derrière sau sub stele, pe terasele cafenelelor din întreg orașul.

O noapte odihnitoare

O evadare romantică pariziană nu ar fi completă fără un hotel confortabil, unde să vă puteți retrage la finalul zilei. Există atât de multe hoteluri excelente în Paris, încât aveți de unde alege. Iată în ceea ce urmează un instrument eficient de căutare:  hoteluri Christian Tour.

Sunt numai câteva dintre opțiunile pe care le au îndrăgostiții în Orașul Iubirii, dar cu siguranță sunt de bifat într-un city break în Paris. Tot ce mai lipsește este asigurarea transportului, iar aceasta o puteți rezolva ușor accesând bilete de avion Christian Tour. Evadare fascinantă întru și pentru dragoste!

 

foto: christiantour.ro

Lasă un comentariu