Glam News Magazine

“Putere”, acesta este cuvântul zilei, dar mai precis: puterea parfumului. Fie că o dorim mereu, fie doar în anumite momente, în fiecare dulap de parfumuri există loc pentru un parfum ce are o putere fantastică. Sunt acele parfumuri pe care le pulverizăm o singură dată și ne bucurăm de ele de-a lungul zilei fără a fi nevoie să le reaplicăm. Ele sunt minunate din mai multe puncte de vedere: lasă oamenii să știe că suntem acolo, din cauza semnăturilor lor îndrăznețe și că sunt și economice, pentru că un parfum puternic se consumă mai greu.

1. Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar Eau de Parfum Intense

Flowerbomb Nectar cred că estea cea mai bună versiune a lui Flowerbomb – versiunea pe care originalul ar fi trebuit să o aibă pentru că într-adevăr evocă o explozie extraordinară de flori. Flowerbomb Nectar este un amestec îndrăzneț de note florale delicioase, de iasomie, floare de portocal și trandafir, detonând un nor de citrice și vanilie. Dacă aveați impresia că Flowerbomb a fost îndrăzneț și puternic, ei bine, nu ați încercat Flowerbomb Nectar. Pulverizați-l o dată și vedeți ce se întâmplă …

2. Mugler A*Men Eau de Toilette

Ca să fiu sincer, A*Men ar putea, probabil, să treacă extrem de bine peste o zi întregă cu doar o jumătate de pulverizare, așa că un singur puf vă va oferi mai mult decât aveți nevoie. Inspirat de eroii cărților de benzi desenate, pe care Mugler i-a idolatrizat în copilărie, A*Men, omologul de sex masculin al lui Angel, parfumul iconic al designerului, este un gurmand robust, pitoresc și aproape supranatural care folosește fuziunea nucleară pentru a reuni o mie de elemente disparate. Mirosul de ciocolată, cafea, caramel, vanilie, dar și mentă, lavandă, patchouli și gudron, crează un parfum masculin unic. Folosește cu grijă pulverizatorul, deoarece acesta este unul dintre parfumurile masculine cele mai gurmande din toate timpurile.

3. GUERLAIN Santal Royal Eau de Parfum

Un exemplu excelent de parfum puternic este Santal Royal de la GUERLAIN. Folosind nobila și vechea notă de lemn de santal și impingând-o la extreme exotice și smoky, Santal Royal contrastează aceste fațete cu un fundal bogat de fructe și flori, piersici, trandafir și iasomie, adăugând o calitate elegantă care evocă Orientul. Toate aceste ingrediente pot fi delicate și minunate, dar nu vă lăsați păcăliți. Acest parfum este foarte puternic și doar un singur puf este suficient pentru a atrage atenția oricui din apropiere, toată ziua!

4. Amouage Epic Woman Eau de Parfum

Numele spune totul: acest parfum este cu adevărat epic. Toate parfumurile Amouage au o calitate simfonică, cinematică, iar Epic Woman este probabil cel mai puternic dintre toate. Inspirându-se de călătoriile legendare pe “Drumul mătăsii” , Epic Woman este un parfum oriental mătăsos, cu note florale îndrăznețe (trandafir, iasomie, geranium), condimente (chimion, scorțișoară) și o bază de chihlimbar, tămâie, oud, vanilie și orris. Miroase a țesături brodate frumos, impregnate cu mirosurile istorice ale drumului de mătase. O singură pulverizare este ca o mașină a timpului ce ne transportă în vremuri epice.

 

Lasă un comentariu