Glam News Magazine

Haute Couture Fashion Week este ocazia perfectă pentru designeri de a-și arăta creativitatea și de a vorbi prin intermediul ținutelor, creând piese incredibile și complicate, care necesită foarte multe ore de muncă pentru a le crea. Mai jos vă prezentăm imaginile celor mai spectaculoase ținute din cadrul Couture Fashion Week toamnă 2018.

Iris van Herpen

Rochia Syntopia a fost creată din oțel inoxidabil tăiat cu laser, bumbac alb și mătase neagră laminată termic pentru a da iluzia unor pene. Conceptul de dantelă metalică a fost creat cu ajutorul arhitectului Philip Beesley și Living Architecture.

Timp de lucru: 900 de ore.

Chanel

Realizat la atelierul Cécile, acest look este compus dintr-o tunică, o fustă lungă despicată și o fustă mini, toate brodate în întregime cu catifea și cusute 16.600 de perle, 2.500 de pietre și 75.000 de paiete de către Maison Lesage.

Timp de lucru: 1500 de ore.

Schiaparelli

Această rochie de “mireasă florală” asimetrică din șifon  a fost inspirată de sticla parfumului Shocking, creată de artistul Leonor Fini. Detaliile brodate îmbină împreună organza de mătase, sifonul de mătase, tulul de mătase și firele de mătase de aur. 500 de flori, în 15 forme diferite și 12 culori diferite, decorează rochia, adăugând până la 34795 petale tăiate manual.

Timp de lucru: 1300 de ore.

Valentino

Aspectul Hai le ali este alcătuit dintr-o capă de lână și un șal de cașmir colorat, incrustat cu păsări aurii.

Timp de lucru: 1760 de ore.

Dior

O rochie de tul roz, brodată cu dantelă pictată manual.

Timp de lucru: 1100 de ore.

Viktor & Rolf

Rochia Van Gogh Girls a fost făcută din satin alb și bumbac, încrustată cu sticlă, mărgele, organza de mătase și cristale Swarovski.

Timp de lucru: două luni.

Zuhair Murad

O rochie de mireasă din satin și mătase, brodată cu motive florale din aur și argint. De asemenea, a inclus și o capă lungă de satin.

Timp de lucru: 25 de persoane timp de 25 de zile.

Elie Saab

Rochia a fost creată din 10 metri de material brodat, decorat cu 10.000 de cristale Swarovski și 2000 de paiete.

Timp de lucru: un producător de tipar, cinci broderii, patru croitori pentru 70 de ore de lucru pe model, 150 de ore pe broderie și 90 de ore de creație. 

Sursa foto: getty

Etichete : couturefashionmoda

Lasă un comentariu