Glam News Magazine

Octombrie a fost cu siguranță o lună a lansărilor extravagante. De la mult-așteptatele colecții de machiaj pentru Crăciun până la afluxul de seturi pentru cadou, care mai de care mai luxuriante, putem spune că luna aceasta a fost foarte ușor să alegem câteva preferate.

Cuprinzând câteva ediții limitate și un ser revoluționar de îngrijire a pielii, ne face plăcere să împărtășim această listă de bunătăți cu tine. Derulează în jos pentru a găsi noul tău produs favorit din luna octombrie…

1. GUERLAIN Aqua Allegoria Nettare Di Sole

GUERLAIN Aqua Allegoria Nettare Di Sole

Oana: Am știut că voi iubi acest parfum încă de la prima pulverizare! Nettare Di Sole echilibrează perfect nuanțele reci cu miere dulce și flori opulente pentru a crea un parfum floral înghețat. O călătorie parfumată ca nimeni alta, apa de toaletă Nettare Di Sole oferă o prospețime extremă sărutată de soare, pe care nu am mai experimentat-o până acum de la un parfum.

Nettare Di Sole este găzduit într-o sticlă luxoasă împodobită cu gulerul emblematic de tip fagure auriu și emblema GUERLAIN. Vreau însă să te avertizez că, odată ce deții un parfum din colecția Aqua Allergoria, vei dori să le colecționezi pe toate. Eu deja am în coș Pamplelune.

2. Tisserand Aromatherapy Lavender & Neroli

Tisserand Aromatherapy Lavender & Neroli

Daniel: Iubesc o baie bună. Sunt deja un mare fan al catalogului de săruri de baie Tisserand, așa că am fost foarte intrigat să încerc Tisserand Aromatherapy Lavender & Neroli.
Am încercat gelul relaxant și am fost impresionat de rezultate. Mi-am pregătit baia turnând gelul de la început, pentru a face o spuma ușoară. În mod ideal, mi-ar fi plăcut mai multă spumă, dar este un gel care catifelează și înmoaie pielea și nu o baie cu bule, așa că am știut că nu voi avea parte de un munte de bule. Aroma a umplut încăperea imediat și deși în mod normal nu sunt un mare fan al lavandei, combinația de Neroli, Peppermint și Geranium a creat o experiență de baie foarte relaxantă.

3. Iluminator GIVENCHY Prisme Libre – Ediție de Crăciun

GIVENCHY Prisme Libre

Oana: Acest iluminator a fost singurul produs de machiaj de care nu m-am putut lipsi în octombrie. Da, ambalajul este fantezist și îți ia imediat ochii. Dar, ceea ce te face să te îndrăgostești este strălucirea sa de aur roz, care lasă pielii un aspect de rouă. Când soarele atinge această strălucire, dezvăluie o nuanță de șampanie care se îmbină frumos cu toate tonurile de piele, datorită combinației aurii a patru nuanțe strălucitoare. Îl port pe obraji, ochi, nas și buze – nu mă pot sătura.

4. Initio Oud for Happiness

Daniel: O nouă lansare uimitoare pentru acest sezon este Oud for Happiness. Este un parfum seducător și strălucitor, menținând în același timp o bază condimentată și caldă. De fiecare dată când îl port, simt că nivelul meu de stres scade, creează o euforie internă care este greu de stăpânit și creează dependență – îmi place să-l port toată ziua. Iar designul sticlei duce experiența la un cu totul alt nivel. Îmi amintește de luxul străvechi!

5. Parfum pentru corp Nuxe Reve de Miel Delectable

Nuxe Reve de Miel Delectable

Oana: Am așteptat ca Nuxe să lanseze parfumul de corp Reve de Miel parcă de o veșnicie. Am adorat gama de ani de zile și am fost întotdeauna obsedată de aroma sa delicioasă și confortabilă de miere. Imediat ce a apărut l-am achiziționat și l-am pulverizat în fiecare zi. Îl port pe mine și, de asemenea, îl pulverizez prin casă. Mirosul său este atât de reconfortant și cald.

6. Eucerin Hyaluron-Filler Skin Refining Serum

Eucerin Hyaluron-Filler Skin Refining Serum

Daniel: Am fost extrem de nerăbdător să încerc Eucerin Hyaluron-Filler deoarece este un produs multifuncțional uimitor. S-a investit multă experiență și timp în crearea acestei formule care conține trei ingrediente active: acid hialuronic, acid glicolic și acid lactic. Aceste substanțe active vor viza și vor reduce orice linii fine și vor lăsa pielea să se simtă tânără și strălucitoare. Serul diminuează de asemenea porii, ceea ce îl face ideal pentru tenul gras. Cu toate acestea, acest produs poate fi folosit pe toate tipurile de piele, ceea ce îl face serul perfect.

7. Exfoliant pentru ten Philosophy Microdelivery

Philosophy Microdelivery

Oana: Simplitatea este cheia în ceea ce privește rutina mea de îngrijire a pielii. Cu cât trebuie să folosesc mai puține produse în fiecare seară, cu atât mai bine. De aceea îmi place Microdelivery Resurfacing Solution! Este un exfoliant lichid care poate fi integrat cu ușurință în orice rutină de îngrijire a pielii. Pur și simplu se aplică produsul pe față cu un tampon de bumbac și gata! Pielea mea s-a simțit instantaneu împrospătată și atât de moale după aceea. Este un tratament minunat care îți va ajuta tenul să strălucească pe tot parcursul săptămânii!

8. Atkinsons Mint & Tonic

Atkinsons Mint & Tonic

Daniel: Atkinson au atât de multe parfumuri, iar unele dintre ele nu seamănă cu nimic din ce încercat până acum. Deci, este greu să aleg un preferat, dar în cele din urmă am rămas la Mint & Tonic. De ce? Pentru ca este proaspăt și luminos, dar și verde, pământesc și aromat. Pentru mine, parfumul de nișă unisex al lui Atkinsons este o adevărată sărbătoare a mentei, o notă verde răcoritoare și rece, care prinde viață pe măsură ce este aruncată peste un amestec delicios de citrice înainte ca parfumul să se încălzească și să se înmoaie pe piele. Este un parfum jucăuș, atrăgător, pe care mi-ar plăcea să îl port în serile calde de vară sau în zilele mai răcoroase de toamnă când vreau să-mi amintesc de vară.

Lasă un comentariu