Glam News Magazine

Știu că perfecțiunea ar trebui să fie de neatins și, în cea mai mare parte, este. Pentru cei mai mulți dintre noi, alegerea unui produs pentru păr este cam la fel ca și cu întâlnirile – ne cam mulțumim cu orice se află în fața noastră. Dar, pe măsură ce devine disponibilă o varietate tot mai mare de produse, iar formulele devin mai rafinate, cu atât ne este mai greu să îl alegem pe cel perfect. Perfecțiunea există, iar odată ce o vei găsi, nu vei mai privi niciodată înapoi.

Nu te poți aștepta la un păr moale, strălucitor și cu adevărat sănătos fără a investi într-unul dintre cele mai bune produse, iar căutarea nu este ușoară. Există specificații aparent infinite la dispoziția noastră: de la produse cu uleiuri esențiale până la cele cu particule de aur și multe altele. Pe lângă toate acestea, se pare că apare un nou brand de beauty în fiecare zi. Așa că pentru acest articol am ales 3 produse de la Kérastase, unul dintre cele mai bine vândute branduri pentru îngrijirea părului din întreaga lume, pentru a-ți face părul să strălucească de sănătate.

Partea cea mai frumoasă este că a sosit cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, unde pasionații de beauty sunt în pragul unei experiențe unice. Da, este vorba despre Black Friday, iar NOTINO aduce o explozie de bucurie pentru toți cei care sunt în căutarea produselor premium de îngrijire. Folosind codul BLACK înainte de finalizarea comenzii, vei deschide ușa spre un univers de lux, care îți oferă posibilitatea de a achiziționa produsele tale preferate cu o reducere de până la 40%. Si asta nu este tot! În fiecare săptămână, NOTINO pregătește super promoții. Așa că setează-ți alarma și stai cu ochii pe site.

Hade să descoperim în continuare secretul unui păr strălucitor!

Kérastase Elixir Ultime Le Bain

Un scalp gras duce la fire de păr uleioase, greu de gestionat. Echilibrul de ulei se întrerupe de-a lungul axului părului și, deși unele produse tratează scalpul, acestea usucă vârfurile, rezultând un păr nesănătos. Kérastase Elixir Ultime Le Bain lucrează din greu pentru a echilibra uleiul de la rădăcini și pentru a regla producția de sebum pe toată lungimea părului. Rezultatul este un scalp profund curățat și un păr moale și strălucitor.

Datorită complexului de uleiuri de marula, camelie și argan, formula curăță părul în profunzime, dar îl și protejează de deteriorare, promovează elasticitatea și normalizează secreția de sebum a scalpului, dezvăluind în același timp șuvițele strălucitoare și catifelate.

Kérastase Elixir Ultime Le Masque

Părul tău se simte aspru și este lipsit de strălucire? Vești bune, masca hrănitoare Kérastase Elixir Ultime așteaptă să facă minuni pe fiecare fir de păr. Nu degeaba este una dintre cele mai vândute măști pentru păr! Părul tău poate culege beneficiile hrănitoare ale uleiurilor de marula, camelie, pracaxi și porumb care ajută la reconstrucția foliculilor deteriorați, hrănind și conferind instantaneu parului un luciu de 8x mai intens. În plus, masca funcționează în profunzime pentru a repara manual fibrele rupte din păr, scăzând formarea vârfurilor despicate, având și un efect antioxidant.

Vrei să profiți la maximum de masca ta? După ce ai aplicat tratamentul, înfășură-ți părul într-un prosop cald; căldura înmoaie cuticulele părului, permițând măștii să pătrundă mai adânc.

Kérastase Elixir Ultime L’huile Originale

Un produs extrem de popular de mulți ani, uleiul de păr Kérastase Elixir Ultime L’huile Originale este alegerea perfectă pentru toate tipurile de păr. Conținând un amestec de uleiuri florale, ajută la îmblânzirea firelor rebele, hidratează, adăugând strălucire și protejând părul de căldură și daunele provocate de soare. Datorită texturii ușoare nu încarcă firul de păr, prin urmare este aproape invizibil!

Dar cum face asta? Bogat în uleiuri de marcula, camelie, argan și vitamine, ajută la întărirea și infuzarea firelor cu acizi grași pentru a înlocui lipidele din axul părului. Kérastase Elixir Ultime L’huile Originale protejează părul timp de 96 de ore împotriva electrizării, în condiții de umiditate 80 % , conferind o protecție termică, până la temperatura de 230°C.

Lasă un comentariu