Glam News Magazine

Părul tău are nevoie de atenție. Pe lângă produsele de îngrijire, trebie să investești în aparate de coafat de calitate și bineînțeles eficiente, ca să nu depinzi în totalitate de coafor. De aceea am pregătit astăzi o lista cu 5 produse care îți vor veni în ajutor de fiecare dată.

Braun Satin Hair 7 HD 785

Uscătorul de păr este un aparat pe care trebuie să-l ai în casă, indiferent de lungimea părului. Uscătorul de păr Braun Satin Hair 7 HD 785 are un design elegant, concentrator pentru precizie și difuzor pentru bucle. Funcția de ionizare face ca părul să nu se electrizeze și să capete un aspect mai mătăsos.

Remington PROluxe S9100

aparate de coafat

Remington oferă o gamă largă de aparate de coafat de calitate, iar această placă de păr este una dintre ele. Se incalzeste foarte repede, alunecă ușor, întinde perfect din două treceri pe suviță la 190 de grade și oferă rezistență coafurii chiar și în condiții de umezeală în aer. Poate fi folosită și pentru bucle deoarece este îngustă si cu margini rotunjite. Un plus este cabul lung, iar ca bonus – husa elegantă care vine la pachet.

BaByliss Liss Brush 3D HSB100E


Dacă ai părul lung și căuți acel efect de netezire, această perie este pentru tine. În câteva minute părul se îndreaptă. Doar cu un pieptănat, atât de simplu. În plus câștigi și volum, și strălucire.

Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care

aparate de coafat
Pentru părul mediu sau mai scurt, o perie rotativă face minuni. Dacă deja folosești una, știi despre ce vorbesc. Cu Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care ai părul aranjat în 10 minute. Peria nu agață părul și îi oferă strălucire și volum.

Remington Keratin Protect CI5318

aparate de coafat
Vrei bucle perfecte și cu aspect natural? Ondulatorul de păr Remington Keratin Protect CI5318 este unul dintre acele aparate de coafat care își fac treaba protejând părul. Asta datorită suprafaței ceramice, impregnate cu cheratină și ulei de migdale. Părul nu se usucă și primește un luciu fumos.

Lasă un comentariu