Glam News Magazine

Pentru majoritatea, în parfumerie, Invictus și Olympea lui Paco Rabanne sunt Zeus și Hera. Ei sunt regele și regina cerului, semnele olfactive sportive îndrăznețe care întruchipează forța, romantismul și energia. Sunt parfumuri de care este greu să nu fi fascinat. Acestea sunt legende moderne care domnesc peste pământ, ape și cer. Invictus stăpânește mările și oceanele, cu elementele sale puternice marine și metalice, în timp ce Olympea este o zeiță a soarelui, care strălucește cu raze de aurii eterice.

În această primăvară, Paco Rabanne a lansat Invictus și Olympea Legend, două interpretări ale acestor parfumuri iconice care evocă mările tropicale. Ambele diferă în întregime față de originale, Invictus Legend oferind o semnătură mai rafinată, în timp ce în Olympea Legend este vorba despre excese.

Olympea Legend

Note: floare de ghimbir, prune, cristale de sare și vanilie

Cum miroase?

Piele sărutată de razele soarelui pe o plajă mare – la asta mă gândesc când miros Olympea Legend. Să recunoaștem, niciodată nu putem folosi destulă cremă pentru plajă, iar în cazul lui Olympea Legened, este mai mult decât o atingere de protecție solară. Aceasta este o mângâiere mătăsoasă de flori și vanilie, care adaugă o strălucire exotică la tonurile de cristale de sare din Olympea. În timp ce originalul este proaspăt și neobișnuit, Olympea Legend este profund și sexy.

Olympea Legend se deschide cu un caracter dulce, lăptos. Se simt tonuri de cireșe și nucă de cocos, care miros împreună ca o cremă de corp de lux. Există o prospețime sărată care împietrește dulceața, însă nota principală este într-adevăr o vanilie dulce și mătăsoasă care atrage celelalte ingrediente ca o sirenă ce își vrejește victimele.

Invictus Legend

Note: acorduri marine, suc de grapefruit, frunze de dafin, lemne de guaiac și ambră

Cum miroase?

Invictus este un unul dintre cele mai frumoase parfumuri. Este o ciocnire a notelor marine cu nuanțele metalice, toate venind împreună pentru a crea un parfum care atrage atenția. Invictus Legend acordă un omagiu originalului, dar are un ton mult mai soft. Aceasta este o versiune mai fină și mai rafinată a lui Invictus, care se simte mult mai luxoasă. Aș spune că este cea mai bună versiune de Invictus de până acum.

Invictus Legend prezintă note marine intense, chiar de la început. Se deschide cu un val sărat de apă de mare la care se adaugă  imediat notele proaspete de grapefruit amar, evocând calitatea clasică a istoricelor colonii. Lucrurile se încălzesc repede, iar Invictus Legend devine o odă a lemnului și ambrei, scăpând de tonurile marine și evocând căldura pielii sub razele soarelui. Acesta este cel mai îmbietor și elegant Invictus.

Lasă un comentariu