Glam News Magazine

Primerul din gama Dior Backstage Face & Body și-a făcut debutul la show-ul Dior Cruise 2020 și a demonstrat ce poate să facă. Dacă renumele brandului de lux nu era de ajuns, temperatura de 35 de garde Celsius în care au defilat cele 92 de modele a arătat calitatea produsului care a asigurat, conform  make-up artist Peter Philips, director creativ și de imagine la Dior Makeup, un machiaj impecabil, după cum în fapt s-a și putut observa.

Am încercat să recreez efectul pe care îl obținem masând chipurile modelelor în culise înainte de a aplica machiajul. Acest primer imită această acțiune și acționează pentru a descoperi strălucirea. Este o formulă foarte ușoară, cu o textură de gel și efect de estompare. De asemenea, are un subton subtil de piersică, astfel încât să nu pară gri pe niciun ton de piele”, a explicat Peter Philips, care se declară un fan al noului produs. “Nu am fost întotdeauna un utilizator al bazei de machiaj pentru că, uneori, primerul nu este compatibil cu fondul de ten. Însă toate fondurilde de ten cu care am folosit acest primer s-au aplicat și au rezistat bine pe piele.”  Unul dintre trucurile sale de a aplica primer  în mod corect este să vă asigurați că se fixează în piele înainte de aplicarea fondului de ten.

Debutul pentru Dior Backstage Face & Body Primer nu a fost ales întâmplător nici dacă raportăm momentul la debutul Dior Backstage Face & Body Foundation. Fondul de ten din aceeași gamă, având nu mai puțin de 40 de nuanțe, a debutat în urmă cu aproape un an, la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry, când Daniel Martin, Dior makeup artist, a realizat machiajul miresei pentru eveniment. Așadar debutul bazei de machiaj trebuia să se facă la nivel ridicat.

Dior Backstage Face & Body Primer va fi lansat în luna iunie și va avea un preț accesibil, în contextul unui brand de lux, de 36$, același preț ca și pentru fondul de ten din aceeași gamă prin care femeile din toată lumea au acces la o parte dintre secretele din culise ale renumitei case Dior.

 

CHRISTIAN DIOR RESORT 2020

Lasă un comentariu