Glam News Magazine

“Rujul este cel mai frumos obiect pe care îl puteți găsi într-o geantă de mână”, este de părere Alessandro Michele, director de creație Gucci, cel care a coordonat realizarea noii linii de rujuri lansate de casa italiană, după trei ani în care Gucci Beauty a stat într-un con de umbră. Culorile vibrante ale acestei colecţii, de la roşul îndrăzneţ, la rozul electrizant şi până la negru dramatic, îl comunică atât de bine pe Michele.

“Make-up-ul mi se pare un limbaj aproape magic, strâns legat de celelalte detalii pe care le folosesc pentru exprimarea sinelui, cum ar fi bijuteriile și coafura. Dintre toate aceste aspecte necesare pentru a evidenţia sau a sublinia un aspect al nostru înșine, machiajul este cel mai imediat și cel mai vechi mod, făcându-l astfel să fie cel mai fascinant”, crede Michele. El s-a lăsat inspirat de strălucirea vintage a anilor cincizeci, în special de divele de la Hollywood şi de cinematografia americană în general care a pus buzele în centrul atenției. Acest lucru se reflectă în numele nuanțelor de ruj, de la Jean Harlow la Bette Davis.

Şi având în vedere dragostea lui Michele pentru artă, ambalajele vin în tonuri aurite cu motive de Art Deco, împodobite cu un design floral care aminteşte că rujurile lui Alessandro Michele sunt parfumate cu violetă. “Este cel mai fascinant pentru că rujurile Gucci pe care le-am făcut au avut întotdeauna un miros frumos”, spune el.

Noile rujuri care au un finish cu persistență îndelungată au fost realizate prin parteneriatul cu producătorul de cosmetice Coty și pot fi comandate începând cu data de 4 mai, de pe site-ul gucci.com, la prețul de RON 161.06. Acesta este doar începutul în ceea ce privește renașterea Gucci Beauty. Va urma o serie de lansări de produse care oferă fiecărei categorii de machiaj un moment în lumina reflectoarelor.

 

Lasă un comentariu