Glam News Magazine

În cazul în care vă interesează cele mai bune produse de beauty și îngrijire, vă veți simți ca acasă în acest articol. Chiar dacă încă suntem în pandemie, iar ultimele luni au fost unele dintre cele mai grele, cred că nu a existat niciodată un moment în care îngrijirea de sine și a celor din jur să conteze atât de mult. Așadar, fie că doriți să arătați puțină iubire persoanei iubite sau să vă oferiți puțin răsfăț, iată cele mai bune produse pe care le-am ales în luna IULIE.

Bonilash – ser pentru stimularea creșterii sprâncenelor

Dacă te-ai pensat excesiv sau dacă sprâncenele sunt, în general, subțiri, rare și lipsite de strălucire, serul Bonilash pentru sprâncene este conceput pentru a transforma sprâncenele subțiri, inegale și rare în sprâncene mai pline și cu un aspect sănătos. Bonilash este îmbogățit cu complexul exclusiv widelash™, un amestec de proteine și ingrediente hrănitoare care oferă sprâncenelor exact ceea ce au nevoie – și rapid. Substanța activă stimulează creșterea și îndesirea, adăugând strălucire și oferind un aspect foarte sănătos. Folosind mini peria, Bonilash pentru sprâncene se aplică atât dimineața, cât și seara. Înainte să continuați cu rutina de machiaj obișnuită, asigurați-vă că zona aplicării este complet uscată.

Mascara Med XL Volume

Mascara MED este un rimel care conține o formulă specială pentru gene. Cu o singură aplicare, genele naturale vor căpăta mai mult volum și intensitate de parcă ai purta gene false. În plus, acest rimel se aplică fără efort și acoperă genele cu o formulă special creată ce conferă alungire și volum, învelind genele într-un negru intens, susținând în același timp și cresterea naturală. În plus formula conține ingrediente active care mențin genele hidratate, netede și dense, astfel încât acestea să fie mai puternice și să nu cadă sau să se rupă ușor. Peria este încărcată cu peri din fibre moi, ceea ce ajută la creșterea densității genelor, adăugând un volum impresionant.

Maximag WOMEN

Studiile arată că până la 70% dintre femei nu ating consumul recomandat de magneziu. Acesta este un rezultat al dietei, fiind dominată de cereale rafinate și alimente procesate. În plus, multe medicamente prescrise în mod obișnuit, cum ar fi pilula contraceptivă, pot epuiza corpul de acest mineral esențial. Magneziul este prezent în fiecare trilion de celule și este necesar pentru funcționarea a peste 600 de procese enzimatice diferite. Magneziul ajută, de asemenea, la reglarea nivelurilor altor substanțe nutritive cheie, cum ar fi calciu, vitamina D și zinc. Maximag WOMEN este un supliment alimentar special formulat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor nutriționale ale femeilor. Conține un amestec de nutrienți care contribuie la o sănătate psihică normală și la menținerea bunei dispoziții.

Proprietăți:
– menține energia și buna dispoziție;
– contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos;
– magneziul și vitamina B6 ajută la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea optimă a sistemului nervos și muscular menținând sănătatea psihică;
– niacina/vitamina B3 contribuie la susținerea sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice reducând oboseala și extenuarea;
– triptofanul este un aminoacid esențial care nu este sintetizat, ci trebuie furnizat prin aportul de alimente. În organism este precursorul serotoninei, melatoninei și niacinei.

Molekin Vitamina C + Zinc

Vitamina C este probabil cel mai popular supliment luat pentru a proteja împotriva infecțiilor datorită rolului său important în sănătatea imunitară. Această vitamină susține funcția diferitelor celule imune și le îmbunătățește capacitatea de a proteja împotriva infecțiilor. Vitamina C funcționează și ca un puternic antioxidant, protejând împotriva daunelor induse de stresul oxidativ, care apare odată cu acumularea de molecule reactive cunoscute sub numele de radicali liberi.

Zincul este un mineral care se adaugă în mod obișnuit suplimentelor și altor produse medicale, cum ar fi pastilele, care sunt menite să vă stimuleze sistemul imunitar. Acest lucru se datorează faptului că zincul este esențial pentru funcționarea sistemului imunitar. Zincul este necesar pentru dezvoltarea și comunicarea celulelor imune și joacă un rol important în răspunsul inflamator. Suplimentarea de zinc pe termen lung, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, ajută la menținerea fertilității și reproducerii normale, oferă suport sănătății sistemului osos, pielii, părului și unghiilor, asigură concentrațiile normale de testosteron din sânge și susține vederea.

Lasă un comentariu