Glam News Magazine

Este îmbrăcămintea streetwear pe cale de dispariție? Această tendință s-a transformat încet în realitate în ultimele două sezoane și continuă să dispară în sezonul pentru toamnă / iarnă 2020-2021. În timp ce asistăm la o revenire puternică a croitoriei cu paltoane, costume bine croite și cravate supradimensionate, designerii se joacă și cu materiale din piele, cu imprimeuri îndrăznețe, cu aspecte monocrom, denim și blană artificială, ideale pentru a face față temperaturilor reci ale iernii, cu stil. Aruncați o privire la cele 20 de tendințe din moda masculină care vor domina în sezonul toamnă / iarnă 2020-2021.

1. Piesele supradimensionate 

Hed Mayner, JW Anderson, Raf Simons © GoRunway

Pentru a face față temperaturilor scăzute, hainele supradimensionate (cu umeri lați și mâneci din ce în ce mai dramatice) este cel mai bun aliat al nostru.

2. Total print

Prada, Sacai, Louis Vuitton © GoRunway

La fel ca vara viitoare, care arată îndrăzneață și optimistă, iarna 2020 va fi îndrăzneață, cu o mulțime de look-uri joviale: inclusiv imprimeuri geometrice de la Prada, accente complexe de la Sacai sau motive suprarealiste de la Louis Vuitton.

3. Denimul stilizat

Martine Rose, Alyx, Off-White © GoRunway

Spuneți la revedere blugilor simplii pentru că în iarna aceasta se poartă modele cu totul noi. Opțiunile includ un model baroc de la Martine Rose, un model decorat cu sclipici de la Alyx sau un model supradimensionat cu buzunare uriașe de la Off-White.

4. Motive

Ami, Etro, Lanvin © GoRunway

Puloverul cu diferite motive continuă să asalteze garderoba bărbaților pentru a se impune ca un must-have.

5. Roșu aprins

Off-White, Givenchy, Kiko Kostadinov © GoRunway

Care este culoarea pe care o vom purta cu toții iarna aceasta? Roșu aprins într-un costum plin de eleganță de la Givenchy sau într-o ținută sport de la Kiko Kostadinov.

6. Un strop de sclipici

Dior, Alexander McQueen, Balmain © GoRunway

Fii pregătit mereu de petrecere cu o serie de piese cu detalii strălucitoare. Aceste ținute de zi s-au strecurat în colecțiile Dior și Alexander McQueen cât și pe o jachetă bomber de la Balmain.

7. Cardiganul

Y/Project, Marni, Hermès © GoRunway

Împinsă de mult în spatele dulapului, această piesă retro, dar excelentă, revine într-un stil asertiv. Cardiganul a fost văzut pe podiumuri la Y / Project, Marni și Hermès.

8. Febra aniilor 1970

Gucci, Dries Van Noten, Hermès © GoRunway

Imaginați-vă un Mick Jagger al zilelor noastre, cu tot spiritul său din anii 1970, mergând pe podium. De la pantaloni evazați la o eșarfă legată la gât printr-o cămașă cu imprimeu puternic, silueta aniilor 1970 este împodobită cu piese rock boeme.

9. Pielea

Fendi, Martine Rose, Dunhill © GoRunway

Piele, piele și iar piele. Îndrăzniți să purtați piele precum modelele de la Fendi și Dunhill.

10. Aspectul monocrom

Balmain, Louis Vuitton, Acne Studios © GoRunway

Cu roz neon la Louis Vuitton, camel la Balmain și violet vibrant la Acne Studios, această tendință este tot mai răspândită în ultimii ani.

11. Îmbrăcămintea funcțională

Chalayan, Craig Green, Givenchy © GoRunway

Materialele tehnice (cum ar fi nylonul) nu au prea strălucit până acum. Pentru iarna anului 2020, acestea sunt adoptate în orice piesă de îmbrăcăminte avem nevoie. Văzut la Chalayan, Craig Green și Givenchy.

12. Geanta tip poștaș

Ambush, Jacquemus, MSGM © GoRunway

Lansarea genții Chiquito pentru bărbați a lui Jacquemus a fost știrea care a încântat lumea modei masculine. De acum înainte, gențile sunt mini și purtate tip poștaș.

13. Pantalonii scurți 

Dries Van Noten, N°21, Gucci © GoRunway

Cine a spus că pantalonii scurți sunt pentru vară? Purtați foarte scurt, sunt noul must-have auto-proclamat în garderoba de iarnă.

14. Hainele fără gen

Pronounce, Palomo Spain, Ludovic de Saint Sernin © GoRunway

În timp ce femeile sunt cunoscute pentru că fură piese din garderoba bărbaților, acum este rândul bărbaților să se joace cu piese feminine. De la un tricou de mătase de la Pronounce și un corset reinterpretat de la Palomo Spania, limitele de gen au fost adevărat depășite.

15. Mănușile

Armani, Dior, Dries Van Noten © GoRunway

Mănușile au acaparat podiumurile la Armani, iar versiuni matlasate au fost zărite la  Dior și Dries Van Noten. Un lucru este clar! Mănușile devin o piesă esențială în garderoba bărbațiilor (în special cele lungi).

16. Cămașa reinterpretată

Ami, Off-White, Louis Vuitton © GoRunway

De la Ami și Louis Vuitton, care creează modele aristocratice, până la versiunea în stilul anilor nouăzeci de la Off-White, cămașa capătă un aspect nou pentru sezonul 2020-2021 și devine o piesă statement.

17. Geanta de mână

Gucci, Stefan Cooke © Molly SJ Lowe, Getty Images

În timp ce în 2018, borseta a revenit puternic, în acest sezon a venit rândul genții de mână să revină, așa cum demonstrează diferitele case care și-au reinterpretat propriile genți, inclusiv Gucci și Stefan Cooke.

18. Blana artificială

Vetements, Dolce & Gabbana, Raf Simons © GoRunway

Haina din blană artificială a devenit regina podiumului în acest sezon și este perfectă pentru a rezista cu stil la temperaturile extreme de iarnă.

19. Cravata

MSGM, Prada, Off-White © GoRunway

Un lucru este clar: cravata revine în trend în acest sezon și este una dintre piesele must have.

20. Încălțările cu talpă groasă

Fendi, Prada © Getty Images

Cu inflexiuni militare la Prada sau împodobite cu tălpi generoase la Fendi, încălțările cu influențe grunge au dominat podiumurile și aduc un plus de îndrăzneală aspectului nostru sezonier.

Lasă un comentariu