Glam News Magazine

Când ne gândim la ideea de lux, ne vin desigur în minte haine, bijuterii, mașini, case, proprietăți. Dar sunt o mulțime de produse care se pot încadra în categoria “Lux”, dintre care au mai făcut subiectul rubricii noastre accesorii și produse alimentare, iar astăzi ne oprim la jucării. Este vorba, firește, despre jucării de colecție, a căror valoare depășește imaginația, fiind cifre urmate de multe zerouri. Tu cât ai fi în stare să plătești pentru o jucărie?

  1. Masterpiece Cube Rubik – 1,5 milioane$

jucării

Puteți cumpăra un cub Rubik obișnuit cu aproximativ 3 dolari. Dar dacă ești un fan adevărat al acestui joc și ai un portofel gras, poti să te gândești să investești 1.5 milioane dolari în cubul Masterpiece. Această frumusețe este o jucărie pe deplin funcțională, iar prețul se datorează faptului că fiecare parte este decorată cu 185 de carate de pietre prețioase. Fred Cueller a realizat această capodoperă pentru a comemora cea de-a 15-a aniversare a Cubului Rubik, în 1995. Jucăria este fabricată din aur de 18 carate și în loc de autocolante au fost folosite rubine, de smaralde și ametist.

  1. Golden Monopoly  – 2 milioane $

jucării

Aceasta este una dintre cele mai costisitoare versiuni ale jocului popular Monopoly și se estimează a fi în valoare de 2 milioane de dolari. Este fabricat din aur de 18 carate și încastrat în bijuterii. Este realizat de Sidney Mobell, designer de bijuterii din San Francisco,în 1988. Mobell a lucrat un an întreg pentru a face acest joc.Setul de zaruri costă aproximativ 10.000 de dolari, deoarece numărul de puncte se face cu 42 de diamante tăiate complet. În plus, proprietățile din tabla de joc sunt încastrate în 165 de pietre prețioase. Hotelurile sunt acoperite cu safire și casele cu rubine. Această piesă uimitoare a fost donată de Mobell Muzeului Smithsonian în 2003.

  1. Shimansky Soccer Ball – 2,59 milioane $

jucării

Nu poți lovi cu piciorul această minge de fotbal, pentru că este o minunăție de 4,8 kg încrustată cu 3500 de carate de diamante sud-africane, inclusiv 6620 de diamante albe și 2640 de diamante negre. A fost creată de marca de bijuterii din Africa de Sud Shimansky pentru a comemora Cupa Mondială de fotbal a avut loc în acea națiune în 2010.A durat trei luni pentru a proiecta și produce această minge menită să atragă fani ai fotbalului și turiști bogați pentru a cumpăra bijuteriile Shimansky.

  1. Lamborghini Aventador – 4,6 milioane $

jucării

Dacă îți dorești un Lamborghini care costă de 10 ori mai mult decât un model real, această replică de jucărie este potrivită. Modelul cu dimensiunea de 1/8 a fost realizat de inginerul german Robert Gulpen, iar motivul pentru prețul său exorbitant este că are faruri de aur și este acoperită cu diamante și platină inclusiv pe volan și pe scaune.

  1. Madame Alexander Eloise- 5 milioane $

jucării

Ce ai face cu 5 milioane de dolari? Ti-ai putea cumpăra o casă și/sau o mașină , ai investi într-o afacere de mari proporții? Sau ai putea cumpăra păpușa Madame Alexander Eloise. Prețul ei este dat de cele 9 carate de diamante, accesoriile scumpe și hainele de lux. Designerul de păpuși Madame Alexander a creat doar cinci păpuși de acest tip, fiecare purtând cristale Swarovski, accesorii Katherine Baumann, blănuri Oscar de la Renta și haine Christian Dior. Blondă, alături de un câine elegant, asortat, această păpușă oferă câteva detalii despre categoria de cumpărători căreia i se adresează.

foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu