Glam News Magazine

Este una dintre perioadele mele preferate din an! Nu numai că se apropie colindele, iar vinul fiert cu scorțișoară începe să intre în rutina zilnică, dar și brandurile mele preferate au cele mai bune oferte posibile. Acum este momentul perfect pentru a vă actualiza garderoba de parfumuri și stocul produselor de beauty sau chiar să achiziționați cadouri de Crăciun cu un super discount. Așa că opriți-vă din căutări, pentru că cele mai bune oferte de Black Friday sunt pe NOTINO! În perioada 09 – 15.11.2020 aveți reduceri de până la 70% la produsele preferate. Branduri precum Jean Paul Gaultier, Neutrogena, Carolina Herrera, Wella sau Maybelline au super preturi în cadrul evenimentului Notino Black Friday. Dar grăbește-te deoarece cantitățile sunt limitate și odată ce produsele au dispărut de pe stoc, nu se vor mai întoarce la același preț! Iată căteva dintre cele mai bune oferte!

1. Jean Paul Gaultier Le Male Ultra

În primul rând, Ultra Male este izbitor de diferit de Le Male. De fapt, aș merge până la a spune că este un stil de parfum aproape complet diferit, care cochetează cu orientalul spre deosebire de fougére-ul masculin clasic. Este, de asemenea, cel mai „diferit” dintre toate versiunile de Le Male. Deschiderea este lipicioasă, confiată și suculentă, cu o explozie de pere, lavandă și lemn dulce.

Pe măsură ce lucrurile progresează, Ultra Male începe să semene oarecum cu Le Male. Inima este plină de scorțișoară și vanilie, creând un amestec picant și  sexy. În bază Ultra Male este bogat în chihlimbar, vanilie și cedru. În mod ciudat, lemnul dulce devine și mai proeminent la bază, adăugând o notă de anason vaniliei și chihlimbarului, transformând Ultra Male într-un parfum bogat și frumos.

2. Carolina Herrera Bad Boy

Bad Boy întruchipează dualitatea omului într-un simbol îndrăzneț al masculinități. Puternic, dar sensibil, eroic, dar vulnerabil, Bad Boy este încrezător în cine este, îmbrățișând toate părțile personalităților sale contrastante. Bad Boy surprinde mai multe fațete ale bărbatului contemporan într-un parfum modern, exploziv și sofisticat. Piperul alb adaugă o notă surprinzătoare parfumului, făcându-l elegant, puternic și sexy.

Nota picantă este în contrast cu prospețimea oferită de bergamota verde italiană. Dualitatea continuă în inimă, unde lemnul de cedru și nucșoara sage se îmbină plăcut, oferind compoziției și mai multă eleganță. Secretul stă la baza parfumului: un amestec senzual de boabe Tonka și cacao. Pe lângă miros, parfumul se mai remarcă și prin persistență sa destul de ridicată.

3. Versace Eros

Nu știu cum ești tu, dar eu când aud de “Versace” mă gândesc la opulență. Vreau ca parfumul meu Versace să fie excesiv și extrem de elegant. Pentru mine, Eros reprezintă cel mai bine casa Versace. Este un parfum masculin modern, dar cu o atingere a Medusei Versace, care tranformă totul în aur. Versace Eros este un amestec de măr verde, coajă de lâmăie și mentă, vanilie, lemn de santal, cedru și boabe tonka, toate servite într-un flacon luxos, clasic Versace. Miroase proaspăt și ascuțit, dar se încălzește și ajunge la ceva exotic și picant. Dacă ești o persoană care vrea să iasă în evidență, atunci Eros este pentru tine.

Lasă un comentariu