Glam News Magazine

Caracterul efeminat al bărbaților din secolul XXI a fost exemplificat în studii de specialitate, dar este și vizibil în interesul pentru produsele de îngrijire zilnică a pielii. Bărbatul modern este mai atent la imaginea sa, iar industia cosmetică a speculat acest lucru, înregistrând astfel creșteri de milioane de dolari anual. Au fost create formule special adresate bărbaților, iar categoria produselor anti-aging nu rămâne deoparte pentru că și bărbaților le este teamă de îmbătrânire. Iată 10 dintre cele mai bine cotate de pe piața românească:

Vichy Homme Hydra Mag

anti-aging

Este o cremă hidratantă cu efect anti-oboseală pentru față și zona ochilor. Datorită magneziului, vitaminei C și Dextran Mag, pielea este tonifiată și energizată, iar cearcănele și pungile suboculare sunt reduse.

Eisenberg Anti-Age Complex 

anti-aging

Aceasă cremă pentru față este recomandată pentru toate tipurile de piele. Este hidratantă și oferă fermitate pielii.Acidul hidraulic, uleiul de kukui și extractele din mătase sunt ingredientele pentru un efect anti-aging garantat. În plus crema este testată oftalmologic.

Collistar Cremă hidratantă de zi pentru bărbați 

anti-aging

Este varianta Collistar pentru hidratare de zi cu zi adresată barbaților. Conține acid hialuronic și vitamina E, astfel că dă suplețe și confort pielii.

Proverb Ser pro fermitate anti-age pentru bărbați 

anti-aging

Este o formulă intensivă anti-aging cu Glicoproteine pentru a repara și fortifia pielea, aplicat sub crema hidratantă..Glicoproteinele intracelulare, peptidele și aminoacizii întăresc capacitatea pielii de a se proteja, de a crește conținutul de oxigen și de a hidrata.

Clinique Anti-Age Eye Cream 

anti-aging

Crema Anti-Age Eye Cream este o cremă de ochi fină, cu textură non-grasă, special concepută în laboratoarele Clinique pentru tenul masculin. Formula asigură o hidratare intensă, reduce cutele și ridurile. Minimizează cearcănele și pungile de sub ochi.

Cremă anti-aging hidratantă de zi pentru bărbați Hera Medical Cosmetice BIO

anti-aging

Este o formulă ce contine factor de protecție solară 50 și este bogată în antioxidanti, ceea ce o face a fi în topul cremelor anti-aging destinate bărbaților. Hidratează pielea și protejează împotriva razelor UVA și UVB, a fumului și a poluării. Reduce vizibil semnele îmbătrânirii, netezește ridurile fine și ameliorează textura pileii.

Lancôme Men Rénergy 3D Cream

anti-aging

Este un produs potrivit potrivit pentru toate tipurile de ten și conceput pentru bărbaţii cu vârsta de peste 40 de ani, pentru îndepărtarea semnelor de îmbătrânire de la nivelul tenului. Este testat dermatologic.

Cremă facială bărbațLakshmi

anti-aging

Un tratament extrem de hidratant și hrănitor, promit producătorii, datorită acidului hialuronic și extractelor de aloe, nalba mare și althea, ulei de masline nesaponificabil și a untului de Shea. Efectul este unul energizant.

Tratament 3 în 1 pentru bărbațJonzac 

anti-aging

Cremă bio pe bază de apă termală Jonzac, care matifiază, atenuează strălucirea și crește fermitatea pielii datorită bogăției în siliciu. Este un produs hipoalergenic testat dermatologic cu certificare ecologică. Are efect regenerant.

Ser anticearcăn Clarins Men 

anti-aging

Clarins oferă o deosebită atenție bărbaților așa că a creat propria lor gamă Clarins Men. Serul pentru ochi este revigorant, nu este uleios și se absoarbe ușor în piele. Conferă fermitatea pielii din jurul ochilor și reduce aspectul pungilor de sub ochi. Detine o formula puternic reparatoare, care redă aspectul sănătos al pielii.

 

 

Lasă un comentariu