Glam News Magazine

Ce este bucuria (Joy)?

Ascultam la radio în mașină zilele trecute, iar subiectul discuției era diferența dintre bucurie și fericire. Fericirea, spuneau ei, este simțul nostru de mulțumire cu viețile noastre, în timp ce bucuria era reprezentativă acelor momente pline de emoție pozitivă pe care o simțim în anumite situații. Cuvântul “bucurie” înseamnă mai multe lucruri pentru noi și fiecare percepem bucuria foarte diferit. Ea ar putea fi chiar și acel sentiment pe care îl simțim atunci când salutăm un vechi prieten sau când vedem un peisaj frumos pentru prima dată. Bucuria reprezintă momentele senine de pace și momente intense de emoție și entuziasm. Pentru DIOR, totuși, bucuria înseamnă luminozitate, delicatețe și energie – trei elemente care au fost perfect capturate în ultimul lor parfum: JOY by Dior.

Parfumul este descris de DIOR ca fiind o “odă pentru plăcere și viață” – un parfum creat pentru a evoca un sentiment de fericire, printr-o prezentare olfactivă a luminii cristaline. Apa de parfum este creată de către François Demachy, creator parfumier la DIOR, care a valorificat puterea citricelor, florilor, lemnului și moscului pentru a da viață unui parfum care surprinde emoția pe care o cunoaștem drept bucurie. Bucuria poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi, dar în cazul JOY by Dior, bucuria este…

 

Note
Bergamotă, Mandarină, Esență de trandafir Grasse, Iasomie, Lemn de santal și Mosc alb

Cum miroase?

JOY by Dior este … plin de citrice fresh

Notele de top ale parfumului sunt ocazia de a face o primă impresie și de a spune “hei, uită-te la mine”. Cu JOY by Dior, atenția cuiva este capturată de un acord de citrice, neted și totuși vibrant. Ideea de apă este explorată în campania publicitară, în care Jennifer Lawrence face o baie liniștită într-o piscină în timp ce poartă DIOR Couture și este, de asemenea, dominantă în acordul de deschidere a parfumului. Aici, citricele oferă o strălucire frumoasă care evocă ideea de lumină a soarelui ce se reflectată într-o piscină pentru a se asigura că prima impresie este proaspătă și calmă.

JOY by Dior este … floral și roz

În inimă, JOY este un parfum floral modern, puțin abstract. În timp ce multe parfumuri florale se concentrează doar pe o anumită floare, o tuberoză îndrăzneață sau un trandafir strălucitor poate, JOY by Dior prezintă un buchet care nu se concentrează pe nicio notă florală specifică. Impresia, care este creată prin amestecul de iasomie și trandafir Grasse, este de flori roz – flori care au petale delicate, cu o textura cauciucată și un miros dulce, proaspăt și clar. Dacă cineva ar putea tăia cuarțul în formă de floare înflorită, ar fi reprezentarea vizuală perfectă a parfumului și a inimii sale florale.

JOY by Dior este …delicat și mătăsos

Există puține ingrediente mai plăcut mirositoare decât lemnul de santal. Acesta aduce parfumeriei un miros somptuos, care este lemnos, cremos, lăptos și picant – există și o prospețime care nu se găsește în multe alte ingrediente lemnoase. În JOY by Dior, lemnul de santal este amestecat cu moscul pentru a oferi o textură mătăsoasă în bază. Această combinație este foarte cremoasă, dar și remarcabil de transparentă, permițând ca și caracterul luminos al parfumului să rămână puternic de la început până la sfârșit. Se simte aproape ca și cum acest acord este o briză rece, care transportă elementele florale și de citrice înfloritoare până la nasul nostru, permițând o tranziție de la vibrant și acvatic în deschidere până la delicat și mătăsos în bază.

JOY by Dior este … un nou tip de DIOR

Când mă gândesc la mirosurile DIOR, mă gândesc la frumusețe, strălucire și dramă – poate și un strop de îndrăzneală. JOY by Dior este extrem de frumos și strălucitor, dar schimbă îndrăzneala pentru un sentiment de linişte. Nu este un parfum dramatic – nu există nicio extravaganță aici. În schimb, se concentrează pe lux și confort, creând o semnătură foarte delicată. JOY by Dior vă dă senzația că plutiți într-o piscină de petale roz cu mintea limpede și corpul relaxat – și asta reprezintă bucuria lui JOY by Dior.

Review

CALITATE9.2
PERSISTENȚĂ8
SIAJ7
MIROS9

Nota

8.3

Lasă un comentariu