Glam News Magazine
Celebrity

Kristen Bell se va întoarce pe micile ecrane ca Veronica Mars? Vezi care sunt șansele!

Kristen Bell as Veronica Mars in "Veronica Mars."

Fanii seriei de filme din genul crimă/mistrer au motiv să spere. Atât actriţa Kristen Bell, cât și regizorul-scenarist Rob Thomas au vorbit despre dorința lor de a relua seria Veronica Mars.

“Încă mai lucrăm la asta, suntem plini de speranță, trebuie doar să găsim fereastra în care ea este disponibilă și eu disponibil”, a spus Thomas pt E!News.

Bell, care în prezent joacă în producţia NBC “The Good Place” a dat asigurări de asemenea recent că există un viitor pentru ea în calitate de Veronica Mars. “Este greu, pentru o varietate de motive pe care nu le pot explica, dar eu și Rob încercăm și vom continua să încercăm”.

Thomas a adăugat că are deja idei despre misterele pe care le va folosi dacă și când personajul se va întoarce. “Dacă reușim să o facem din nou, vreau ca Veronica să devină primul nume între detectivii de sex feminin. Nu am nicio șansă să-l înlocuiesc pe Sherlock Holmes, dar chiar mi-ar plăcea să fie Veronica Mars cel mai cunoscut detectiv de sex feminin”, a mărturisit regizorul.

Seria a început în 2004, a rulat timp de trei sezoane și a fost anulată în 2007. Veronica Mars a revenit în 2014 pe marele ecran, într-un film de lung metraj finanțat parțial de fani.

Lasă un comentariu