Glam News Magazine

Un parfum epatant într-o sticlă superbă, acesta este Moresque Contessa. În timp ce sticla nu spune nimic despre mirosul din interior în general, aceasta este o excepție. Aur, roșu, dulce, opulent, fermecător, la fel ca și sticla, parfumul din interior spune mii de povești. Este foarte frumos, foarte gourmand, plin de vanilie cu trandafir și mosc. Un parfum care aparține colecției de artă.

Moresque este o marcă de parfum italienească ce își are sediul la Milano și a fost fondată cu ideea de a combina parfumeria legendară italiană cu lumea arabă. Acesta este principiul, pentru că fondatorul a fost încântat de arta arabă și tot ceea ce are Orientul de oferit. Cel mai frumos exemplu este Contessa. Există o colecție de artă din cadrul Moresque care acordă o atenție deosebită sticlelor. Sticlele din această colecție sunt realizate manual de cei mai cunoscuți meșteri italieni, deoarece folosesc materiale extrem de rare. Capacul sticlelor lor este făcut din piatră adevărată de exemplu. Este ca un tabernacol căptușit cu petale catifelate.

Sticla Contessa este una dintre cele mai frumoase sticle pe care le-am văzut pentru că este pictată manual și stratificată cu foițe de aur de 24k. Parfumul este foarte nobil, elegant, oriental și gourmand, cu o proiecție extremă și o longevitate enormă. Asta îmi place la parfumuri, când le pot mirosi chiar și în ziua următoare. Contessa este un exemplu de parfumerie clasică, tradițională. Deschiderea este foarte aromatică, cu note de piper roșu și urme de anason care sunt aproape invizibile.

Inima parfumului oferă un buchet de flori frumos, opulent de iasomie, ylang-ylang și trandafir. Și în sfârșit, există tonca și vanilie. Miroase a pulbere de aur dulce, complet comestibilă. Îmi inspiră razele soarelui într-un câmp frumos de trandafiri care sunt acoperiți cu miere aurie. Parfumul este un pat elaborat de trandafiri, unde petalele de aur ale bergamotei par a fi orbitoare, a cărui lumină vie este filtrată de o prismă de condimente rafinate și calde, cu piper roz, anason și nucșoară. Când tocmai ce vă obișnuiți cu încântarea unei grădini idilice înflorite, vine îmbrățișarea finală de vanilie, fasole tonka, ambroxan și mosc.

Contessa este portretul olfactiv al unei femei nobile care a trăit în secolul al XIX-lea în Italia, într-un sat mic toscan, unde drumurile înguste se deschideau pe un peisaj de dealuri acoperite cu măslini și viță de vie. Un peisaj și o natură încântătoare umbrite de o femeie capabilă să captureze frumusetea florilor, a razelor soarelui și chiar să oprească timpul în loc.

Frumusețea era a doua după îndrăzneala ei: conștientă de farmecul extraordinar, ea a dezvoltat, de asemenea, un temperament și o ambiție mai degrabă contemporană pentru o femeie din timpul ei. Această trăsătură, cuplată cu puterea ei incredibilă de seducție, creează o punte de inspirație între două ere și sugerează ingredientele adevăratei feminități: romantism, curaj, instinct și misteriozitate.

Prețul parfumului este de 1690 lei și poate fi achiziționat din magazinul Elysee de pe Calea Victoriei sau online AICI

Review

Calitate10
Persistență10
Siaj10
Miros10

Nota

10

Lasă un comentariu