Glam News Magazine

Mierea se pare că este din ce mai căutată ! Cu 85,5 milioane de căutări pe Google pentru „produse de îngrijire cu miere”, toată lumea vrea să afle mai multe despre beneficiile îngrijirii pielii cu miere și ce produse să folosească. Este posibil să experimentați deja beneficiile mierii fără să vă dați seama, deoarece multe produse de îngrijire a pielii, inclusiv cel mai bine vândut ulei GUERLAIN Abeille Royale Youth Watery Oil, conțin miere pentru a le îmbunătăți formulele.

Cum ajută mierea la îngrijirea pielii?

Mierea este un antioxidant care accelerează rapid procesul de vindecare și întărește bariera de protecție pentru a îmbunătăți sănătatea generală a pielii.

Deși potrivită pentru toate tipurile de piele, mierea este folosită în mod obișnuit în produsele anti-îmbătrânire, deoarece netezește pielea și adaugă o strălucire tinerească. Mierea este, de asemenea, antimicrobiană (de fapt: mierea nu crește niciodată mucegai), ceea ce înseamnă că este excelentă pentru a curăța pielea predispusă la pete, fără a lăsa tenul uscat sau aspru – este un umectant, ceea ce înseamnă că și hidratează excelent.

Mierea este suficient de blândă pentru a fi folosită în fiecare zi. Se găsește în orice tip de produs de îngrijire a pielii, de la balsamuri de buze la produse de curățare, dar nu vă faceți griji, multe branduri protejează albinele care le oferă miere bogată, inclusiv cele 5 de mai jos.

1. Lapte demachiant L’Occitane Cleansing Infusion

Suficient de blând pentru pielea sensibilă dar un agent de curățare eficient, laptele demachiant L’Occitane curăță orice tip machiaj de pe față, inclusiv machiajul rezistent la apă pentru ochi. Poate vă întrebați ce beneficii are mierea într-un demachiant? Nu numai că parfumului delicios de smochine i se oferă o dulceață cu miere, dar formula cu infuzie de miere hidratează pielea pentru a se simți netedă, mătăsoasă, fără senzația de uscat. Proprietățile antibacteriene ale mierii vă lasă tenul proaspăt și curat, datorită zaharurilor naturale care lucrează pentru a opri înmulțirea bacteriilor sau microbilor.

2. GUERLAIN Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil

Experți în miere, gama lor Abeille Royale valorifică puterea mierii de albine negre recoltate de pe insula Ouessant. Unul dintre produsele preferate ale iubitorilor de skincare, uleiul GUERLAIN Abeille Royale este plin de beneficii anti-îmbătrânire. Întărește bariera de protecție a pielii, reduce ridurile, iar mierea de Ouessant creează o strălucire radiantă.

Dacă aveți tenul gras, poate părea puțin intimidant să folosiți un ulei, dar acesta se absoarbe instantaneu. Se simte atât de luxos și este perfect într-o dimineață rece de iarnă.

Lideri în conservarea albinelor, GUERLAIN își protejează coloniile native de albine negre Ouessant și recoltează numai miere de cea mai bună calitate de până la două ori pe an, dedicând resurse cercetării industriei apicole pentru a menține albinele sănătoase și înfloritoare.

3. Crema Kiehl’s Pure Vitality

Intens hidratantă, crema Kiehl’s Pure Vitality este precum un scut care face față lumii exterioare, întărind întreaga barieră a pielii. Razele UV ale soarelui și poluarea vă pot deteriora bariera pielii, așa că are nevoie de protecție de lungă durată. Mierea de manuka din surse durabile este un antioxidant care reface pielea și oferă hrănire instantanee.

Lucrul meu preferat la acest produs este borcanul sigilat care protejează proprietățile formulei. Practic apăsați și stoarceți crema hidratantă din borcan pentru a adăuga un moment de bucurie în rutina dvs. de îngrijire a pielii.

4. Balsam de buze Nuxe Reve de Miel

Un alt clasic, balsamul de buze cu miere Nuxe Reve de Miel, răspunde promt mesajelor S.O.S al buzelor crăpate. Toate ingredientele produse de albine sunt folosite cu grijă; mierea, propolisul și ceara de albine antiinflamatoare repară pielea deteriorată și îți fac buzele moi, îndepărtând în același timp orice linii fine.

Balsamul de buze poate fi aplicat peste ruj pentru a adăuga un plus de hidratare pe tot parcursul zilei și o strălucire subtilă. Pentru un plus de hidratare, aplicați balsamul ca o mască de buze peste noapte pentru a vă întineri buzele în timp ce dormiți.

5. Mască de față Antipodes Aura

Masca de față cu miere de Manuka Antipodes Aura este perfectă dacă ai pielea predispusă la pete. Marca naturală și organică folosește mierea de manuka exclusivă din Noua Zeelandă pentru a hidrata și calma în profunzime orice pete iritate de pe față, atrăgând umezeala la suprafață fără a lăsa pielea grasă.

Dacă pielea ta este sensibilă sau reactivă, nu intra în panică, proprietățile antibacteriene ale mierii țin la distanță orice reacție, calmând pielea iritată sau erupțiile. Tratamentul perfect pentru un răsfăț de seară; Textura netedă și mătăsoasă a măștii luptă cu toate petele fără a usca tenul!

Lasă un comentariu