Glam News Magazine

Înființată în urmă cu aproape 5 ani, revista online de lifestyle Glam News Magazine vă ține la curent cu ultimele tendințe în materie de fashionbeautyhome&deco, aducând în același timp recomandări prețioase pe partea de turism și lifestyle, de asemenea ponturi pentru deserturi impresionante. Aruncăm și câte un ochi la celebrități care inspiră și vă oferim zilnic un conținut de calitate la nivel de informație. Feed-back-ul cititorilor a fost de la început unul foarte bun și pentru asta vă mulțumim că ne urmăriți.

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 10-19 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Astăzi, în cea de-a șaptea zi a concursului vrem să vă premiem și am pregătit un parfum de nișă Amouage Opus Vll – Reckless Leather pe care să-l oferim unuia dintre cititorii glamnews.ro. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Ce categorie urmărești mai des în revista noastră?

Atențievalabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 16.12.2022 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

Etichete : beauty

235 de comentarii

Comentariile sunt dezactivate