Glam News Magazine

Grecia- când ne gândim la această țară, ne vin în minte apele cristaline și calde, unele dintre cele mai delicioase preparate culinare din lume, oamenii prietenoși și un stil de viață relaxat.

Tărâmul Zeilor este nu numai o destinație de vacanță minunată, ci și o locație de vis pentru nunți, iar românii au luat cu asalt această țară în ultimii ani pentru a-și uni destinele. Asta pentru că în Grecia veți găsi o mulțime de locuri pentru nuntă care oferă atât cazare luxoasă, cât și spații impresionante pentru evenimente, multe dintre ele având acele priveliști răvășitoare pentru care este cunoscută această parte a lumii. Pentru a vă ajuta să decideți dacă o nuntă în Grecia este potrivită pentru dvs., sunteți la locul potrivit.

Cele mai bune luni pentru a vă căsători în Grecia sunt mai, iunie și septembrie, deoarece este mult soare, dar nu va fi sufocant și nici nu veți avea ploaie. Deoarece fiecare dintre numeroasele insule ale Greciei este complet unică și spectaculoasă în sine, este mai bine să rămâneți acolo și în luna de miere și să vizitați insula. Unele dintre cele mai bune locații pentru luna de miere includ Santorini, Antiparos, Ios, Hydra și Creta.

Nu uitați să planificați totul în detaliu înainte de a ajunge în Grecia. Trebuie să vă gândiți la meniuri, la numărul de  invitați, la locurile de cazare. Nu uitați de micile detalii cum ar fi verighetele. Va recomandăm ceva ce merge perfect cu peisajele diafane și însorite: o pereche superbă de verighete aur roz.

La fel ca nunțile în Grecia, aurul roz face parte din ultima tendința în acest domeniu.  După ce ați pus la punct toat detaliile, să vedem cele mai bune locuri pentru o nuntă în Grecia:

Santorini: Hotel Rocabella

Santorini este considerată una dintre cele mai frumoase insule din Ciclade, iar aici veți găsi Hotelul Rocabella, ce oferă un cadru uimitor pentru o nuntă grecească. Acest hotel de lux are vedere la Marea Egee și include o varietate de locuri superbe pentru a profita de priveliștile marii.

Una dintre cele mai populare locații pentru o ceremonie de nuntă sau o recepție, conform site-urilor de travel, este Infinity Kiosk. Este o terasă cu sticlă situată în partea de sus a hotelului. De asemenea, puteți spune „Da” lângă o superbă Infinity Pool, care este susținută de pereți albi și marmură grecească, totul cu o superbă vedere la mare. Hotelul oferă o varietate de pachete de nuntă și astfel veți găsi o opțiune care să corespundă exact nevoilor dumneavoastră.

Mykonos: Regal Myconian

Bucurați-vă de o vedere impresionantă la plajă Elia și la Marea Egee în timp ce va căsătoriți în acest complex de lux. Royal Myconian oferă un amestec atractiv de arhitectură grecească autentică și accente moderne, asigurând un confort deosebit pentru dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră.

Și când vine vorba de spații pentru evenimente, acestea nu dezamăgesc. Pentru o ceremonie mai tradițională, puteți face nuntă la Capela Sfinților Teodor și Gheorghe. Pentru ceremonii mai moderne, puteți alege Sunset Terrace sau Galaxy Terrace. Ambele au o superbă vedere la mare.

Pentru a vă ușura cu pregătirile, hotelul va poate ajuta cu invitații, logistica de călătorie, transport, meniuri și prăjituri, băuturi, flori, iluminat, sunet, artificii, planificare pentru luna de miere și multe altele. Nu trebuie să vă aduceți decât rochia, costumul și, desigur, verighetele. Și dacă, după luna de miere în Grecia, veți observa că inelele nu mai au strălucirea originală, din cauza apei sărate și a nisipului, le puteți reda frumusețea printr-un serviciu de reparatii bijuterii.

Creta: Amirandes Grecotel Boutique Resort

Acest hotel este o locație modernă, perfectă pentru cuplurile foarte tinere. Este situat pe una dintre cele mai sudice insule din Marea Mediterană, Creta. Amirandes Grecotel Boutique Resort poate găzdui o ceremonie de nuntă în capela sa, dedicată Schimbării la Față a lui Isus, dar și ceremonii civile, ceremonii simbolice și recepții de nuntă. Pentru ceremonie, puteți avea o nuntă pe plajă, o ceremonie religioasă în capela sau o ceremonie într-una dintre vilele private sau lângă piscină. Recepția poate include totul, de la o cină pentru un cuplu în luna de miere până la un banchet cu specific grecesc pentru sute de invitați. Vă vor pune la dispoziție felinare, petale de flori, scaune acoperite, o sticlă de vin spumant și un tort de nuntă, dar și fotografie, muzică de ceremonie și artificii.

Corfu: Atlantic Grand Mediterranean Resort

Cu vedere la plaja Ermines din Corfu, Atlantic Grand Mediterranean Resort se află pe o bucată de pământ care vă taie respirația. Veți fi înconjurați de chiparoși, eucalipt și pini pe care îi veți vedea întinzându-se până pe stâncile care se cufundă în mare. Acest mediu spectaculos face din complex un loc privilegiat pentru cuplurile care doresc o nuntă de neuitat. Ceremoniile pot avea loc la restaurantul Vertigo cu vedere la mare.

Acestea sunt însă doar câteva exemple de locații superbe. Grecia este o minune din acest punct de vedere. Pe întreg teritoriul Eladei veți găsi câte un loc perfect pentru ceremonie. Dacă doriți puteți merge în Atena, Thessaloniki, Monemvasia, Spetses, Varkiza și așa mai departe. Grecia vă poate oferi o mulțime de locații numai bune pentru un eveniment atât de important precum nunta.

 

Un comentariu

Lasă un comentariu