Glam News Magazine

De câte ori nu ți-ai dorit să poți pleca pe o insulă, departe de viața cotidiană, pentru a te relaxa și deconecta? Probabil ți-ai ales în minte chiar peisajul unei insule pustii, unde să te întorci o perioadă la un stil de viață primordial. Dar să recunoaștem, este greu de renunțat la confortul vieții moderne și dacă tot vrei să te rupi de lume, de ce să nu o faci într-un stil mare. Iată mai jos cele mai scumpe 7 insule în care îți poți încărca bateriile la maxim, într-o vacanță de lux, firește dacă dispui de banii necesari.

7. Cayo Espanto, Belize

Sursa: WhereToStay.com

 

Această mică insulă de patru acri oferă un răsfăț serios cu bucătar personal, maestru de scufundări și majordom. O ședere aici costă în jur de 1.295 de dolari pentru o noapte în vila cu piscină.  Cayo Espanto este o bijuterie rară printre toate insulele de lux din lume. Poți explora insula, pescui cu ghid și descoperi minunatele păsări.

6. Insula Fregate,  Republica Seychelles

Nu este doar una dintre cele mai scumpe insule din lume, are stațiuni private de lux, șapte plaje frumoase și oferă posibilitatea de a practica sporturi de apă cum ar fi înotul, snorkelingul, windsurfing și scufundările la mare adâncime. Costă în jur de 3,422 până la 4,985 de dolari pe zi. Această stațiune insulară privată este renumită pentru vilele de lux cu piscine infinite cu vedere la Oceanul Indian.

5. Insula Mustique, Indiile Occidentale

Această insulă privată din Indiile de Vest are vederi uluitoare ale apei și vile private de lux de-a dreptul impresionante. De la scufundări, călărie, la tenis, de asemenea numeroase tratamente spa exotice, ai multe de făcut aici. Deci de ce să nu vrei să trăiești viața lui Kate Middleton și să faci o excursie pe această insulă, care costă în jur de 26.450 de dolari pe zi?

4. Insula Calivigny, Grenada

Sursa: WhereToStay.com

Plajele nisipoase, cu vedere panoramică la Oceanul Atlantic și Caraibe, pe insula Calivigny, costă aproximativ 19.000 de lire sterline pentru o cabană cu două dormitoare și 90.000 de lire pentru ambele vile. Deci știi unde să te îndrepți spre următoarea vacanță cu prietenii pe această stațiune insulară cea mai scumpă din lume! Poate găzdui 50 de oaspeți dintr-o dată. Îți poți începe ziua cu jogging pe plajă, apoi continua cu o baie în piscina cu apă dulce, un joc de tenis sau windsurfing, jet ski, schi nautic, snorkeling, navigație și pescuit.

3. Musha Cay, Bahamas

Sursa: bahamas.com

Această insulă te costă în jur de 37, 500 de dolari pe noapte și poți lua până la 12 persoane cu tine. Dar merită absolut! Este superba, cu vederi pitorești extraordinare și apa prietenoasă. Este unul dintre cele mai izolate și rafinate locuri de vacanță din lume, și refugiul personal al lui David Copperfield.

2. Insula Necker, Insulele Virgine Britanice

Această insulă de 74 de acri este domeniul privat al lui Sir Richard Branson. Se află în mijlocul celor mai albastre ape, este înconjurată de recife de corali și plaje frumoase de nisip alb. Cu nouă dormitoare de lux, șase case individuale și un personal de aproximativ 100 de oameni, nu ar trebui să miști un degent în timpul vacanței. Cine nu ar vrea o viață ca asta, nu ?! Însă o ședere pe această insulă costă în jur de 50.000 de lire sterline pentru o noapte.

1. Insula Laucala, Fiji

Fiji ar putea fi pe lista ta de foarte mult timp. Și de ce nu ar trebui să fie? Are plaje cu palmieri și recife de corali cu lagune clare, pe aproape toate cele 300 de insule. Insula Laucala Island se mândrește cu stațiunile de pe insula privată, uimitoare și super confortabile, atât de confortabile încât trebuie să cheltuiți 62.000 de dolari pentru o noapte. Pentru petrecerea timpului liber poți face excursii pe jos în pădurile tropicale, practica golf, vizite la ferme, călărie, pescuit, windsurfing, kitesurfing, kaya jet ski etc.

DEFINIȚIA LUXULUI: 7 DINTRE CELE MAI FASTUOASE SPA-URI DIN LUME

DEFINIȚIA LUXULUI: 5 DINTRE CELE MAI SCUMPE HOTELURI DIN LUME SE AFLĂ ÎN ITALIA

DEFINIȚIA LUXULUI: CELE MAI SCUMPE 10 SUPER-IAHTURI DIN LUME

Lasă un comentariu