Glam News Magazine

Lucrul minunat al construirii unei garderobe de parfumuri este că poți avea un parfum pentru fiecare ocazie, dispoziție și ținută. Dorești ceva strălucitor care să arate cât ești flamboyant? Există o aromă pentru asta. Ai nevoie de ceva care să se potrivească perfect cu croiul elegant al unei LBD sau al unui smoching? Există o aromă pentru asta. Te îndrepți spre muncă și ai nevoie de un parfum care să țipe „Știu ce fac” chiar și atunci când monologul tău intern strigă în mod repetat exact opusul? Există literalmente un parfum pentru asta.

Parfumul poate fi un costum pe care îl purtăm pentru a proiecta o anumită imagine asupra lumii. Această imagine poate fi orice vrem să fie. Poate fi, de asemenea, un accesoriu – o atingere finală care completează ținuta sau personalitatea noastră, mai degrabă decât să o domine. Poate fi, de asemenea, ceva pe care îl purtăm doar pentru a mirosi bine și există zile în care asta ne dorim. Ai nevoie de un parfum care să te facă să miroși bine și să nu necesite prea mult aport mental? Ai ghicit, există într-adevăr un miros pentru asta.

Îmi place parfumul ușor de purtat. În unele zile nu vrem să provocăm simțurile olfactive; vrem doar ceva calm, care miroase plăcut. Există și ocazii în care situația necesită un parfum mai discret, ceea ce înseamnă că ele sunt sunt un element esențial în orice garderobă de parfumuri. Așadar, având în vedere toate acestea, avem cinci arome atât de ușor de purtat, încât va fi greu să te oprești din pulverizat.

1. Philosophy Pure Grace

Philosophy Pure Grace

 

Nu există un miros mai plăcut decât parfumul săpunului. Sincer, mirosul „proaspăt ieșit din duș” este greu de învins și este unul pe care mulți dintre noi ar dori să îl poată purta pentru restul zilei. Mirosul curat este ușor de obținut cu Pure Grace de la Philosophy, care surprinde perfect mirosul de săpun proaspăt. Aduce puțin cu Chanel N°5 (este amuzant faptul că Chanel N°5 miroase a săpun deoarece era atât de popular, încât toți producătorii de săpun au încercat să-l reproducă – deci N°5 nu miroase a săpun, săpunurile miros a N°5!), dar mai puțin floral și mai mult mosc alb. Cred că poate fi cel mai ușor lucru de purtat din întreaga lume.

2. Narciso Rodriguez Narciso

Narciso Rodriguez - Narciso

Am comparat întotdeauna NARCISO cu un spațiu expansiv pictat în alb strălucitor. Nu există o singură imperfecțiune în acest spațiu, ci doar o abundență debordantă de lumină care se revarsă. NARCISO este tehnic o gardenie, dar se simte mai abstract de atât, cu petale albe, piele caldă și lumină orbitoare; acesta este un parfum care nu ar trebui deconstruit sau gândit intelectual, ar trebui să te bucuri pur și simplu de el. NARCISO este parfumul culorii albe și este atât de ușor de purtat.

3. Miller Harris Peau Santal

Miller Harris Peau Santal

Când te gândești la „ușor de purtat” sau „de zi cu zi”, lemnul de santal nu este primul lucru care îți vine în minte. Dar, de fapt, acest lemn minunat poate avea o textură atât de netedă și aerisită, așa cum a demonstrat Peau Santal de la Miller Harris. Peau Santal prezintă o pătură rece de lemn de santal, accentuată de piper și șofran, cu prospețimea minerală a frunzelor de violetă și cremozitatea vaniliei. Se simte liniștitor și calm – lucrul perfect de purtat atunci când dorești puțin confort.

4. Acqua di Parma Colonia

Acqua di Parma Colonia

Clasicii sunt clasici dintr-un motiv. Sunt parfumuri încercate și testate timp îndelungat. Deci, într-adevăr, nu poți greși cu un clasic și poate unul dintre cele mai ușor de purtat este Colonia de la Acqua di Parma. Plin de citrice ascuțite, care evocă intensitatea strălucitoare a soarelui, ierburi și arome bogate, flori albe și mosc, Colonia este la fel de ușor ca o zi strălucitoare de vară. Ce ar putea fi mai bun?

5. GUERLAIN Mon Guerlain

Mon GuerlainMon Guerlain este echivalentul parfumat al zgomotului de fundal – este plăcut și reconfortant, dar discret. La fel ca un zgomot de fundal, adaugă o ambianță care îmbunătățește tot ceea ce îl înconjoară. Mon Guerlain realizează acest lucru printr-o dulceață moale, plăcută, calmă și învăluitoare. Lavanda este tema centrală, iar notele dulci și malțioase crează impresia de zahăr ușor ars. Baza este din lemn neted și caramel, finisând lucrurile cu o înflorire catifelată. Este superb!

Lasă un comentariu