Glam News Magazine

“Cred că eleganţa trebuie să fie o combinaţie potrivită de distincţie, naturaleţe, grijă şi simplitate. Fără acestea, sunt de părere că nu există eleganţă. Numai pretenţiozitate” era de părere Christian Dior care surprinde astfel în câteva cuvinte rețeta perfectă pentru un look stilat. Partea grea este de a găsi modalitatea de a pune cuvintele sale în practică și a găsi echilibrul perfect între valorile menționate pentru o apariție de remarcat în acest sens. Avem cinci sfaturi care să te ajute.

Ai grijă la postură

Am început cu asta pentru că o postură viciată nu numai că îți aduce dureri și probleme de sănătate, dar îți afectează și imaginea. Fără o postură corectă, orice apariție oricât de stilată este sortită eșecului și astfel eforturile tale vor fi în zadar.  Corectează-ți poziția și stai drept, cu pieptul înainte și umerii înapoi, relaxați. Nu uita să ții și capul drept și privirea înainte. Încearcă și ai să vezi că numai postura în sine îți da un aer distins.

Prinde părul într-un coc jos

Cocul jos este un detaliu simplu, dar de efect pentru un look stilat.Este o coafură clasică și feminină care nu-și va pierde valoarea. Dimpotrivă! Iar partea și mai grozavă este că îl poți alege indiferent de ocazie, fie că mergi la job sau la un eveniment privat/public.

Alege un palton drept

Paltoanele drepte poartă în ele o eleganță clasică ce nu poate fi combătută. Folosește această armă fie că vrei să porți rochie, pantaloni sau blugi. Un palton drept te va ajuta să creezi ușor un look stilat, cu atât mai mult dacă vei ține cont de cel puțin încă un sfat din acest articol.

Poartă cât mai puține accesorii

“Simplitatea este cheia eleganţei adevărate”, spunea Coco Chanel și ce model mai bun am putea găsi când vine vorba de face o apariție cu stil?! Coco Chanel a cucerit o lume întreagă cu al său stil de un rafinament absolut. Alege cu grijă accesoriile și elimină cât de mult se poate din ele. O pereche de cercei cu perle poate fi de ajuns. O arată de pildă Kate Middleton și alte celebrități. La fel și o pereche de ochelari de soare. Ai înteles ideea!

Dă culoare buzelor

Nu ai nevoie de un machiaj elaborat ca să reușești un look stilat. Nu uita: cheia stă în simpliate și naturalețe! Totuși înainte de a pleca de acasă, aplică un ruj într-o nuanță care ți se potrivește sau chiar și numai un gloss hidratant. Este un detaliu care va face diferența.

Lasă un comentariu