Glam News Magazine

Cine mă cunoaște știe că toamna nu se numără printre anotimpurile mele preferate, dar nu mă plâng căci se poate mai rău – iarna. Deși mi-e greu să accept ideea ca vara este pe final, sunt conștientă că trebuie să am pregătit minimul de garderobă de toamnă pentru a nu intra în panică atunci când vremea se schimbă. Următoarele 10 articole vestimentare sunt de-a dreptul lifesaver.

1. Cămașa albă cu mânecă lungă

Cămașa albă cu mânecă lungă este o piesă vestimentară ce nu trebuie să lipsească din garderoba feminină de toamnă pentru că este atât de versatilă, încât o poți folosi în combinații multiple și la ocazii diverse. Pur și simplu, te poate salva într-o situație de criză și o spun din experiență.

2. Bluza colorată

Este nevoie de puțină culoare pentru zilele mohorâte de toamnă, iar o bluză colorată îți va da energie, fie că mergi la serviciu, fie că stai acasă, cu copiii. Poți alege culoarea ce te prinde cel mai bine, ca să te pună în evidență. Sau poți alege culoarea ta preferată – îți va da o stare de bine.

3. Pulover

Ia în calcul temperaturile mai scăzute și achiziționează cel puțin un pulover pentru garderoba de toamnă în varianta basic. pentru a nu lăsa racoarea să te afecteze. Te vei simți confortabil indiferent de câte garde Celsius sunt.

4. Rochie lungă

Este un must-have. Și nu pentru că prefer rochiile indiferent de circumstanță, dar crede-mă, ai nevoie de o rochie lungă pentru garderoba de toamnă, uni sau înflorată. Te vei simți șic, indiferent că o porți cu pantofi sau ghete și îți va da lejeritatea dorită în mișcări.

5. Vestă

Toamna nu îți permite să te mulțumești cu un singur articol vestimentar. Ai nevoie de ceva în plus, iar o vestă te poate salva indierent că o porți deasupra unei cămăși, a unei bluze sau chiar a unei rochii. Îi va oferi confortul necesar, fără să pierzi la capitolul imagine.

6. Cardigan

Este piesa vestimentară ce poate completa frumos o ținută de toamnă și te va apăra de răcoare. Îl îmbraci repede și poți pleca la treabă.

7. Blazer

Blazerul probabil ți-a fost alături de-a lungul verii, iar vestea bună este că nu trebuie să renunți la el, fiind o piesă esențială și pentru vestimenatația de toamnă. Lăsând la o parte look-ul, toamna te forțează să ai o haină în plus pe tine și îți va veni în ajutor.

8. Pantaloni negri din stofă

Fie că ai nevoie de o apariție office, fie că nu, o pereche de pantaloni negri din stofă și cămașa albă menționată mai sus te pot scoate din orice încurcătură vestimentară. Fac parte din planul de back-up de care ai nevoie în situații de urgență.

9. Jeans

Nu sunt un fan al blugilor, dar este nevoie de o pereche de jeans pentru garderoba de toamnă. Te va salva de multe ori, știi bine! Este o piesă foarte versatilă, de asemenea și poți profita din plin de asta în acest sezon.

10. Sneakers

O pereche de sneakers te va ajuta să faci trecerea mai ușoară de la vară, la toamnă și îți vor fi foarte utili, indiferent că mergi la job sau ieși cu prietenii.Bucură-te de ei, pentru că nu vei mai putea să-i porți mult timp.

11. Mocasini

O pereche de mocasini este foarte practică și îți vei da seama de asta când trebuie să pleci de acasă și vrei să te simți comod în încălțări. Încearcă numai!

12. Ghete

Ghetele sunt un articol ce necesită o atenție specială, pentru că te trezesc cumva la realitate. Ele îți spun că trebuie să lași vara în urmă și să adaptezi corespunzptor ținuta la sezon. Vei câștiga puncte la imagine, pentru că o pereche de ghete fac minuni dacă sunt alăturate unei rochii sau unei perechi de blugi.

13. Geantă crossbody

Probabil că ai deja una în garderobă, așa că păstreaz-o pentru toamnă. Îți va fi necesară și o vei putea asorta ușor la vestimentația de sezon.

14. Geantă de umăr

Dacă ești ca mine, nu te poți mulțumi cu o geantă. Nici nu două, dar este bine să ai baza. O geantă de umăr încăpătoare îți va fi de folos și va completa perfect ținuta.

15. Eșarfă/șal

Am lăsat la final un obiect de-a dreptul esențial. Fără o eșarfă lată sau un șal nu mă văd a supraviețui toamnei și recomand să includeți acest accesoriu în garderoba pentru noul sezon. Proteajează gâtul, încălzește unerii și, la nevoie, acoperă capul contra intemperiilor.

Lasă un comentariu