Glam News Magazine

Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea, spunea Marilyn Monroe.  Alege cerceii potriviți și vei avea același rezultat, am putea spune noi. Cerceii fac parte dintre accesoriile care te scot din mulțime,  îți dau încredere, punând în evidență atât ținuta, cât și trăsăturile fizice și personalitatea.

După cum probabil ai observat tendințele pentru anul acesta, în trend sunt cerceii lungi până la urmăr, metalici, cu ciucuri, pietre, mărgele, paiete, piele sau chiar cu pene, cercei care atrag inevitabil privirile, astfel că te aduc și pe tine în centrul atenției. Că sunt la modă nu este însă argumentul suprem ca să-i porți. Să fii în pas cu vremurile este important, dar să te simți bine în pielea ta este esențial. Și da, o simplă pereche de cercei poate face asta.

Cerceii lungi până la umeri sunt extravaganți și îți vor da un aer de extravaganță. Se pot purta la diferite ținute, pe parcursul întregii zile, în funcție de modelul ales și chiar la ținute de seară (vezi câteva modele de mai jos), cărora le sporește nota de eleganță. Alege cercei cu pietre prețioase pentru un look glam sau mărgele colorate în contrast cu nuanța rochiei pentru o apariție de ținut minte.

În plus cerceii până la umăr pun foarte bine în evidență linia gâtului și o sculptează frumos în cazul celor la care această trăsătură fizică nu este un punct forte, având în orice caz un efect seducător.

cerceii

Ceea ce mai trebuie să reții este faptul că acest tip de cercei impune simplitate în ținută și machiaj, ca să-și facă pe deplin efectul. Nu vrei să arăți ca un brad de Crăciun, ci să impresionezi cu stil. De asemenea, este de preferat să-ți lași părul desfăcut. Îndrăznește! În 2018 lungimea cerceilor chiar contează și îți oferă încrederea  de care ai nevoie ca să strălucești.

 

NOUA COLECȚIE DE BIJUTERII CARTIER: UN FESTIN DE CULOARE

Etichete : cercei 2018fashion

Lasă un comentariu