Glam News Magazine

Parfumul este ca muzica și la fel ca ea, exista diferite tipuri de parfumuri pentru diferite ocazii. Unele parfumuri sunt ariile simfonice care se potrivesc numai seriilor dramatice, în timp ce altele sunt cântece pop care te bucura pentru un timp înainte de a trece la următoarea nebunie. Ambele stiluri au locul lor și în timp ce iubim întotdeauna frumusețea inimaginabilă a unui parfum mai “operat”, nu putem să nu iubim și ceva mai distractiv din când în când.

Jean Paul Gaultier Scandal, iar acum noua versiune by Night sunt melodiile pop foarte catchy, realizate într-un mod puțin jovial. Scandal este distractiv, frivol și ușor de purtat – genul de lucru pe care l-ați purta cu o rochie de petrecere strălucitoare pentru o noapte de karaoke și cocktail-uri. Ei bine, noaptea este pe punctul de a deveni mai sălbatică, deoarece Scandal by Night ia ideea de gardenie mieroasă a originalului și o înlocuiește cu cea mai îndrăzneață și prosperă floare: tuberoza. Numai Domnul știe în ce necazuri veți intra purtând acest parfum …

Note: 

Vârf: Tuberoză

Mijloc: Miere

Bază: Lemn de santal și Tonka

Diferențele dintre Scandal și Scandal by night sunt oarecum subtile, la urma urmei, ambele sărbătoresc o temă similară, aceea a florilor albe narcotice ce se scaldă în miere. Scandal by Night este cu siguranta mai fructat si mai dulce decat originalul, pompând tuberoza care strălucește. Prospețimea originalului este totuși dispărută, lăsând loc unei flori albe mari, care știe cum să petreacă.

Semnătura lui Scandal este clar mierea. Ideea parfumului este de a vedea cum dulceața mierii și o atingere a calități sale acide și animalice, se amestecă cu flori albe mari. Mierea fiind prin extensie un produs din flori, este perfect logic să se amestece frumos împreună. În Scandal by Night mierea se simte mai bogată, mai profundă și mai intensă, aproape ca și cum ar fi fost extrasă din nectarul unei flori obscure ce înflorește doar noaptea. Se amestecă excelent cu tuberoza pentru a tempera dulceața, dar, de asemenea, o face mai luminoasă.

Mai multe schimbări se întâmplă în bază, unde patchouli-ul semnăturii originale este schimbat pentru căldura lemnului de santal și a boabelor de tonka. Dar nu este vorba doar de o schimbare a tonului, totul se simte mult mai gourmand, cu notele de tonka ce explodează dintr-o melodie de cireș-marțipan care se află într-o armonie perfectă cu tuberoza din notele de vârf. Lemnul de santal doar netezește totul, realizând un parfum confortabil și îmbietor.

Scandal by Night realizază imposibilul – reușește să fie mult mai distractiv decât Scandal, care a fost destul de distractiv și el. Dacă Scandal a fost o noapte în oraș, care s-a încheiat într-un taxi mergând spre casă, atunci Scandal by Night este o noapte în oraș, care sfârșește în mod rușinos într-un taxi care pleacă spre o altă destinație, pentru că atunci când acest parfum este purtat, petrecerea nu se oprește niciodată!

Review

Calitate8.2
Persistență7.7
Siaj7.5
Miros8.7

Nota

8

Lasă un comentariu