Glam News Magazine

Să vorbim despre LES EAUX DE CHANEL. În ceea ce privește colecțiile capsulă, aceasta este ușor una dintre cele mai coezive și elegante care există. Inspirată de călătoriile și rutele din Paris, din viața lui Coco Chanel, colecția LES EAUX ne oferă povești olfactive bogate, în acel stil CHANEL. Există parfumul denumit Deauville, orașul în care Chanel și-a deschis primul boutique, tradus într-un citric-chypre spumant cu note verzi. Apoi Biarritz, o altă stațiune și un alt butic, reprezentat sub formă de parfum de o lacrămioară răcoritoare, oceanică. Nu putem uita de Venise, un oraș pe care Chanel l-a iubit și l-a vizitat după moartea iubitului ei, Arthur ‘Boy’ Capel – un oraș imaginat în vanilie și mătase. Apoi, în sfârșit, Riviera, inspirată de vila lui Chanel de pe Coasta de Azur – capturată într-o floare de portocal solară.

Paris-Édimbourg ne transportă direct în Highlands, Scoția (via Paris, desigur) și ne spune povestea refugiului căutat de Chanel în acest peisaj sălbatic în care a petrecut timpul cu Ducele de Westminster în anii 1900. Parfumul în sine se remarcă printr-o aromă subversivă de vară care se bazează pe note aromate și rășinoase pentru a crea un sentiment neobișnuit de prospețime, cu o calitate robustă, masculină, care se așează frumos de-a lungul mătăsii și pudrei din această colecție.

Note:

Ienupăr, chiparos și vetiver

Cum miroase?

Paris-Édimbourg se deschide înviorător și proaspăt, cu o explozie de note aromate, pe bază de plante. La fel ca multe parfumuri CHANEL, are acea energie pudrată care este incontestabil, ei bine, „CHANEL”. Aroma este moale și fină, parfumată cu ienupăr și o lavandă palidă, uscată. Mă face să mă gândesc instantaneu la o țesătură cu model, cum ar fi Tweed, unde culorile sunt ușor spălate și textura densă, dar moale.

Pentru o vreme, Paris-Édimbourg îmi amintea de un alt parfum: Aqua Allegoria Ginger Piccante de la Guerlain. Ambele parfumuri au o calitate spumoasă, dar condimentată de cuișoare. În Paris-Édimbourg, această fațetă adaugă o căldură rășinilor care formează bazele robuste ale parfumului. Este o atingere plăcută care face ca acest Les Eaux să se simtă luxos. Ei bine, la ce ne puteam aștepta? La urma urmei, acesta este un CHANEL

Inima lui Paris-Édimbourg este un amestec cald de chiparos și tămâie. Impresia este a unor cristale de tămâie aurii, stropite cu sevă strălucitoare de chiparos. Se simte ca și cum ai veni acasă după o plimbare lungă în mediul rural. Aduci acasă parfumul exteriorului pe haine și acesta se dizolvă încet și plăcut.

Sunt sigur că acest lucru nu va fi o surpriză pentru nimeni, dar îmi place Paris-Édimbourg. Vă amintiți când am spus că LES EAUX este o colecție foarte coezivă? Paris-Édimbourg dovedește acest lucru și umple un gol lipsă în colecție – în special o ofertă mai masculină. Este minunat de proaspăt în cel mai neconvențional mod, folosind rășini și ierburi pentru a crea o imagine rece a pensulei robuste din Scoția. Toate acestea fac un Les Eaux minunat de chipeș, care revine la masculinele clasice CHANEL, cum ar fi Antaeus și Pour Monsieur. Așa că se așează frumos în colecția mai largă CHANEL ca o alternativă la frumusețea lui Bleu de Chanel, acționând ca ceva mai sălbatic, mai îndrăzneț și mai interesant.

Review

CALITATE9.5
PERSISTENȚĂ8.5
SIAJ8
MIROS9

Nota

8.75

Lasă un comentariu