Glam News Magazine

Riccardo Tisci nu glumea când a spus că dorește să creeze o garderobă pentru o mamă și o fiică, un tată și un fiu. “De ce să oferi o singură identitate atunci când poți crea pentru fiecare vârstă, pentru fiecare cultură și pentru fiecare stil de viață diferit?”, a spus directorul creativ Burberry, după debutul său, în septembrie.

Campania de Sărbători a brandului britanic de lux a reușit să le aducă împreună pe Naomi Campbell (48 de ani) și pe mama sa, Valerie Morris-Campbell (66 de ani). Imaginile demonstrează încă o dată de unde a moștenit Naomi frumusețea și șarmul. Fostă balerină, apoi model, Valerie Morris-Campbell uimește cu tenul său neted și pielea strălucitoare. Ea apare, alături de Naomi, într-o serie de fotografii în oglindă, ambele fiind îmbrăcate în cămăși albe cu blazere negre.

Nu este pentru prima dată când cele două, mamă și fiică, apar împreună ca modele. În 1996 au participat la o prezentare de modă a lui Gai Mattiolo, la ambasada Italiei din Paris.

În campania Burberry “Închideți ochii și gândiți-vă la Crăciun” au mai fost cooptați actorii Kirsten Scott Thomas și Matt Smith, cântăreața M.I.A. și fotograful Juno Calypso. Fotografiile se concentrează pe starurile campaniei în portrete individuale care prezintă piesele din colecția de debut a lui Riccardo Tisci. Fiecare model oferă un element al istoriei iconice a lui Burberry: țesăturile tartan, jachetele elegante, eșarfele statement.

Kirsten Scott Thomas

Matt Smith
M.I.A.
Juno Calypso

Naomi Campbell s-a născut la Londra, iar prima apariție publică a avut-o la 7 ani, în videoclipul lansat de Bob Marley pentru piesa Is This love. La 12 ani, ea a dansat în videoclipul lui Culture Club “I’ll Tumble 4 Ya”. Iar în august 1988, la 18 ani a reușit să intre in istorie ca fiind primul model de culoare care a apărut pe coperta revistei Vogue. Cât privește colaborarea cu celebra casă de modă britanică, ea a început în 2001, într-o campanie alaturi de Kate Moss.

Noua campanie Burberry va fi lansată pe 13 noiembrie.


Foto: Pinterest

Lasă un comentariu