Glam News Magazine

Pentru orice iubitoare de beauty, Midnight Wish este o colecție de vis. Având ca și sursă de inspirație charm-urile norocoase pe care Christian Dior le purta în buzunar, directorul creativ și de imagine pentru machiajul Dior, Peter Philips împletește esența brandului DIOR cu stele, inimi și simboluri de prosperitate pentru colecția de Crăciun din acest an. Cu o paletă cu farduri de ochi care va completa orice ținută și bineînțeles, un ruj roșu care trebuie să fie purtat la orice petrecere de Crăciun, fiecare piesă din colecția Midnight Wish vor face ca fața să lumineze de strălucire. Acum, să aruncăm o privire mai atentă …

DIOR Rouge Blush
în nuanța Golden Shimmer  

Unul dintre piesele de rezistență ale colecției, DIOR Midnight Wish Blush este un must-have pentru colecționarii de produse Dior sau pentru oricine nu poate rezista unui produs de machiajului superb. Având stele norocoase în relief și fulgi de aur extrem de strălucitori, o atingere a acestui highlighter va adăuga o notă fină, caldă și strălucitoare machiajului tău.

Rujul Dior Midnight Wish Jewel
în nuanța 434 Promenade

Cel mai bine vândut ruj Dior a fost împodobit cu bijuterii pentru sezonul festiv, atât de perfect! Nu numai că exteriorul este foarte opulent, dar fiecare ruj este gravat și cu o stea norocoasă, iar de fiecare dată când aplicați acest ruj în ediție limitată, vă amintiți cât de special este.

Au fost 6 nuante în total, însă 5 dintre ele sunt deja sold out acum, datorita nuanțelor superbe! 434 Promenade este un nud lucios, dar pigmentat, care vă va oferi un finisaj perfect lustruit. Dacă vă place această nuanță, o puteți găsi și în colecția permanentă DIOR Rouge.

Paleta 5 Couleurs Midnight Wish Eyeshadow
în nuanța 057 Moonlight

Cât de frumos este detaliul acestei palete pentru ochi? Chiar strălucește ca și stelele de pe cer! Există două nuanțe ale acestei palete: Lucky Star, o nuanță cu auriu și bronz și Moonlight (foto), cu toate acestea, Lucky Star este deja sold out după numai o zi! Cremoasă, metalică, și complet complementară, paleta Dior Moonlight Eyeshadow este destul de versatilă. Prezintă tonuri calde și reci de argintiu și maro pentru a da ochilor o strălucire absolută. Alegeți tonurile mai întunecate pentru a evidenția colțul interior al ochilor!

Rujurile DIOR Diorific Mat Velvet 
360 Elegante, 550 Desirable, 620 Stunning, 760 Triomphante, 780 Lovely și 890 Audacieuse 

  • 360 Elegante este un nud pinky cu un aspect antic. Nuanța caldă arată plin de farmec atunci când este purtată singură sau când se completează cu un fard de ochi ochi întunecat.
  • 550 Desirable este cel mai perfect ruj portocaliu-roșu, care va deveni rapid singura culoare a buzelor pe care dorești să o porți chiar și în zilele libere!
  • 620 Stunning este un ruj maro nude care va surprinde pe mulți. Subtilitățile sale complementare adaugă o ușoară eleganță aspectului general.
  • 760 Triomphante este o declarație a strălucirii pure. Festiv și fabulos, acest ruj roșu în culoarea cireșelor nu va trece neobservat.
  • 780 Lovely este un ruj care oferă iubitorilor de buze nude ceva puțin diferit. Nuanța foarte captivantă, va întoarce toate privirile.
  • 890 Audacieuse este pentru cei care iubesc rujurile burgundy în această perioadă a anului.

Lasă un comentariu