Glam News Magazine

Există părți ale interiorului care trec neobservate, deși au rol esențial în estetica încăperii. Pardoselile intră în această categorie. Cel puțin până la apariția variantelor 3D, care pur și simplu uimesc fiind de la surprinzătoare până la uluitoare. Iluzia tridimensionalității unei imagini, creată prin tehnologii speciale, te poartă pe alte tărâmuri fără să părăsești casa, spărgând bariere ale imaginației. Este o alternativă modernă la pardoselile din gresie, parchet sau marmură, cu multiple avantaje, față de variantele clasice de pardoseli, dar firește și costuri pe măsură.

Pardoselile 3D pot fi cu rășină epoxidică sau poliuretanică. Ele pot transforma orice spațiu, indiferent de mărime și funcționalitate, creând dinamism și oferind o senzație de libertate neîngrădită în casa sau apartamentul tău.

La prima vedere, aspectul ar fi punctul forte, însă rezistența și întreținerea ușoară se adaugă în egală măsură, dacă nu chiar îl depășește.

Podelele 3D sunt netede, dar solide, fiind rezistente la socuri și trafic intens. Aceste pardoseli decorative pot dura chiar și zece ani.

Sunt de asemenea rezistente la umezeală, fiind un bun hidroizolant și împiedicând apariția sau răspândirea mucegaiului în zonele umede.

Pardoselile 3D prezintă de asemenea rezistență la zgârieturi, abraziune sau substanțe chimice. Mobilierul greu și murdăria nu le vor deteriora integritatea și aspectul. În plus, întreținerea lor este una ușoară și economică, prin curățare rapidă.

Cât privește reparația podelelor 3D, aceasta este ușor de realizat. Aici intervine partea grea a poveștii. Amenajarea pardoselilor 3D și reparația lor nu se poate realiza decât printr-o echipă de meseriași specializați și la costuri nu la îndemâna oricui. Un metru pătrat ajunge și la 200 euro, cu materiale și mâna de lucru incluse. Preţul este un dezavantaj, chiar dacă își merită banii fără îndoială. Astfel că dacă dorești o schimbare ce va impresiona pe oricine îți trece pragul casei, iată mai jos 40 de imagini pentru inspirație.

 

Lasă un comentariu