Glam News Magazine

La prima vedere, ai putea crede că săraca fată a avut un accident nefericit, dar asta nu este departe de adevăr. Aceștia sunt “Blugii extrem de tăiați” din catalogul firmei CARMAR, care vrea să reinterpreteze într-un mod extrem de îndrăzneț “blugii tradiționali”.

CARMAR descrie pantalonii ca fiind o pereche de blugi modernă, cu talie întaltă și cu decupaje mari pe față și spate. “Decupajele mari” sună cam puțin pentru ceea ce oferă! Mai ales că și prețul este unul destul de mic având în vedere calitatea materialelor folosite și croiala lucrată foarte minuțios!

Totuși trebuie să recunoaștem faptul că par destul de răcoroși pentru o zi toridă de vară!

Blugii rupti se poartă înca din anul 1970, atunci cand membrii mișcării culturale “PUNK”, au început să își distrugă bunurile pentru a exprima furia lor față de societate, iar firma Carmar pare să înteleagă de minune rebeliunea tinerilor.

Cu toate acestea, cu cât acești blugi devin virali pe internet, cu atât mai multe imitații vor începe să apară. Nu sunt sigur dacă acești blugi strigă rebeliune sau penibil. Oricum, sunt cu siguranță un stil de blugi care merită să strige ceva!

Sursa foto: carmar

Lasă un comentariu