Glam News Magazine

Casa este castelul nostru și nu contează unde ne simțim acasă, fie că este vorba de un loc real, fie că este vorba doar de un sentiment știm când o găsim. Mulți spun că schimbatul locuinței este unul dintre cele mai stresante lucruri din viață pe care le putem face! (Evident, cine a spus asta, nu a încercat să îmbrace Skinny Jeans după ce au fost spălați …!)

Cu toate acestea, găsirea unui loc pe care să îl numim acasa trebuie să fie una dintre cele mai frumoase experiențe din viață, cu siguranță!  Dar asta nu înseamnă că trebuie să fie și ceva plictisitor! Deci, dacă sunteți în căutarea unei case noi și căutați ceva puțin “diferit” și “nebun”, atunci opriți-vă din căutat și inspirați-vă din decorul celor din lista noastră de case ciudate, dar minunate în acelși timp, din întreaga lume !

1. Cea mai îngustă casă din lume – Polonia

Această casă mică, adorabilă, care provoacă claustrofie, are numai 122 de centimetri în cel mai larg punct al acesteia. Este “copilul” arhitectului polonez Jakub Szczesny. Este frumoasă, nu mă înțelegeți greșit … dar pentru cineva care devine claustrofobic și în lift … Nu cred că acesta este pentru mine!

2. Casa cu fundul în sus – Trassenheide, Germania

Imaginează-ți că te-ai întors beat acasa… !? O să crezi că ți-ai pierdut mințile! Și nu, nu este doar partea exterioară care este pe dos! Tot interiorul este cu susul în jos. Este minunată și interesantă, dar îmi provoacă o durere de cap doar privind-o!

3. Casa din copac – Miami, Florida

Este casa de vis a oricărui copil! Este și foarte frumoasă. Se pare că este, de asemenea, echipată cu toate utilitățile și are un interior extrem de spațios cu un pat king-size!

4. Casa toaletă – Suwon, Coreea de Sud

Nu-mi pot imagina ce fel de persoană excentrică ar trebui să fii să vrei să trăiești într-o toaletă, dar  … este destul de impresionant, trebuie să spun! Această locuință în formă de toaletă a fost ideea primarului orașului Suwon, Sim Jae-Duk și a comemorat înființarea Asociației Mondiale a toaletelor. Ei bine … cel puțin a avut un scop … dar la un cost de 1,1 milioane de dolari… este ca și cum ai arunca banii la toaletă!

5. Casa Hobbit – Pembrokeshire, Țara Galilor

Această casă adorabilă a fost construită de Simon Dale în 2003, după ce a dorit să creeze o locuință ecologică, simplă și vie pentru el și familia sa. Evident, este un fan al seriei Stăpânul Inelelor! Nu am văzut niciodată filmele, însă mi-ar plăcea să locuiesc aici.

6. Casa Transparentă – Tokyo

Wow, nu-mi pot imagina cum ar trăi cineva într-o astfel de casă unde nu există deloc intimitate … (nu mai putem merge dezbrăcați prin casa, asta e sigur!) Chiar și baia este complet transparentă.

7. Casa de turtă dulce – Orlando, Florida

WOW. Sunt absolut îndrăgostit de acest loc deja! Este ca și cum ai trăi într-un basm! Desigur, ar trebui să aparțină lui Minnie Mouse din Regatul Magic … și este un vis al fanilor din Disney!

8. Casa Flintstones – Malibu, California

Yabba-dabbo-Doo! Această casă este visul oricărui fan al desenelor animate de calitate! Merită o sumă de 3,5 milioane de dolari și este o replică exactă a casei deținute de familia Flintstones în seria de desene animate populare din anii 1960! Destul de uimitor!

9. Casa tomberon de gunoi – New York City

Doar pentru că trăiești într-un tomberon, nu înseamnă că trebuie să fii un gunoi! Această mică locuință este opera designerului californian, Gregory Kloehn și de fapt îi oferă tot ce are nevoie pentru a trăi confortabil! Aceasta este o modalitate de a ocoli prețurile imense ale locuințelor din New York!

10. Casa topită – Delme, Franța

Această locuință ciudată a fost proiectată de arhitecții Berdaguer și Pejus și este de fapt o închisoare renovată! Ei bine … este cu adevărat captivantă, cu siguranță!

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu