Glam News Magazine

Nunta este unul dintre evenimentele cele mai importante din viața unui om. Da, știu, voi, fetele care citiți și plănuiți sau ați plănuit asta ani întregi, mă corectați deja: cel mai important din viața unui om. Pe orice loc ar fi, știți că necesită o pregătire exemplară ca amintirile să fie pe măsură. Sunt atâtea aspecte de luat în calcul în organizare și atâtea categorii de nuntași de mulțumit. Și totul să fie epic! Așa că m-am gândit să vă vin din nou în ajutor cu o soluție argumentată solid: nunta la hotel, la Poiana Brașov, cea mai renumită stațiune montană de la noi din țară. Iată de ce merită să o luați în calcul!

Oferte speciale

Hotelurile din stațiuni au oferte speciale pentru organizarea de evenimente. Dacă vreți un salon de nunți la Poiana Brașov, aveți toate șansele să găsiți pachete speciale care includ servicii gratuite sau la prețuri reduse. Veți primi discount la cazare sau chiar gratuitate în noaptea cea mare, aranjamentul sălii inclus în preț sau tortul gratis. Ofertele pot fi personalizate, aşa că puteți să vă exprimați deschis dorințele şi în funcție de numărul de persoane chiar să negociați.

Personal care acoperă toate nevoile de organizare a nunții

Hoteluri care găzduiesc evenimente au un întreg personal care să vă ajute să organizați nunta visată. După ce faceți o rezervare, personalul specializat în evenimete de la hotel vă va ghida în timpul procesului și vă va oferi cele mai bune soluții. Veți scăpa de exemplu de grija aranjării restaurantului sau a contractării unui DJ/formație, ceea ce înseamnă un stres în minus.

nunta

O singură locație pentru toate momentele cheie

Puteți să vă pregătiți în cameră, să faceți obiceiurile specifice, apoi să mergeți în salon. Camera vă va sta la dispoziție la nevoie și dacă doriți o mică pauză (aviz mireselor încălțate cu tocuri obositoare). Este valabil și pentru nași și invitați. Atmosfera devine una mai relaxantă dexât ți-ai putea imagina.

Mai mult răsfăț pentru însurăței și invitații lor

Nunțile în hoteluri sunt mai personale, primitoare și romantice. Voi și oaspeții voștri sunteți în grija personalului hotelului din momentul în care intrați pe ușă. Angajații hotelului au ca obiectiv să vă facă să vă simțiți cât mai bine. Fiecare oaspete este un potențial client pe termen lung, astfel că vă veți simți răsfățați.

Este ideal dacă aveți aveți oaspeți din afara orașului

Dacă oricum aveți rude sau prieteni pentru care ar trebui să rezervați cazare, de ce să nu o faceți la munte, unde deconectarea va fi maximă. În plus, dacă aveți nunta sub același acoperiș, oaspeții se vor simți mai confortabil pentru că nu mai sunt nevoiți să se intereseze de locație restaurat, iar transportul este eliminat, salonul și cazarea fiind în același loc. Este ca o ieşire la munte cu o noapte de cazare, numai că este mai mult decât atât pentru că, fireşte, vorbim de Poiana Braşov şi de facilități incluse. Nici nu mai pomenin de faptul că vă sunt alături toate persoanele dragi, lucru care, desigur, cântăreşte greu.

Meniuri de ținut minte

Mâncarea este un punct important în organizarea unei nunți. La hoteluri, meniurile sunt concepute în așa fel încă să respecte tradiționalul, dar să și surprindă în același timp. Vă veți încânta invitații cu feluri de mâncare noi sau reinventate și garantate de bucătari specializați.

Peisaje

La Poiana Brașov, panoramele sunt superbe, ceea ce face și mai special un asemenea eveniment. Primiți la pachet peisajele și aerul curat când contractați cazare la Poaia Brașov. Puteți profita de frumusețea naturii și pentru sesiunea foto.

Hoteluri au dormitoare

Știu, nu este nicio descoperire. Dar acest lucru înseamnă că vă puteți relaxa și bucura de ocazie și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la condus sau cum ajungeți acasă în acea noapte, ceea ce înseamnă că vă puteți petrece în compania prietenilor și familiei. Este o soluție avantajoasă mai ales în cazul familiilor cu copii. Aceştia pot respecta programul de odihnă.

Spațiu de joacă pentru copii

Şi că tot veni vorba de copii, majoritatea hotelurilor de la munte au prevăzute locuri de joacă pentru copii, în interior sau/şi exterior. Chiar și fără ele, bucuria de a alerga la aer curat este una de nemăsurat. Și distractiv, și sănătos!

Luna de miere

Nunta la hotel permite trecerea fără bătăi de cap în luna de miere, pentru că puteți prelungi șederea. Poiana Brașov, în cazul de față, oferă multe posibilități de recreere, pe lângă activitățile pe care le propune hotelul. Este cadrul perfect pentru ca un cuplu să pornească încrezător în viața de familie.

Un comentariu

Lasă un comentariu