Glam News Magazine

Luna trecuta, pe 29 august, Michael Jackson ar fi împlinit 60 de ani. Trebuia doar să navigați pe Instagram în acea zi pentru a vedea cum toată planeta își amintea într-un fel sau altul de geniul pe care l-am pierdut acum nouă ani. Pentru Philipp Plein, al cărui oraș natal München are unele dintre cele mai frumoase locuri memoriale ale superstarului din lume, amintirea lui Michael Jackson a fost reprezentată de epoca Bad. A fost clar chiar din coloana sonoră a spectacolului, care s-a concentrat în jurul acestui album, doar cu câteva excepții, și într-o colecție tribut, bogată în multi-catarame, piele neagră și spiritul rock’n’roll general care a definit-o.

Aproape 200 de invitați s-au așezat de-a lungul unui podium din oglindă, așteptând peste o oră pentru ca spectacolul să înceapă. Au existat suficiente curele, catarame și hardware argintiu, pentru a se îmbrăca pentru o convenție Hells Angels. Winnie Harlow a fost cea care a deschis spectacolul, defilând pe muzica artistului care și-a împărtășit detaliile despre vitiligo și a devenit o lumină călăuzitoare pentru creșterea ei. Au urmat o serie de piese din piele, latex și rochii foarte scurte, toate accesorizate din cap până în picioare cu o multitudine de catarame argintii.

Bărbații au intrat în costume albe și negre, jachete în stilul lui Jackson, șosete strălucitoare și cizme scurte sclipitoare. “Este un tribut al lui Michael Jackson. M-am inspirat foarte mult de la regele popului. A fost o legendă, o icoană de stil și a stabilit atât de multe tendințe noi. El a făcut într-adevăr o diferență “, a spus designerul. Chris Brown a cântat una dintre melodiile sale spre finalul prezentării, care a marcat o abatere de la lucrurile legate de Jackson și a evoluat într-unul dintre scenariile tipice ale lui Plein, cu elemente pirotehnicele, striptease și motocicletele.

Pentru aceia care îl țin pe Jackson aproape de inima lor și au o stimă aparte față de el, văzând interpretări ale muncii sale, poate fi o provocare. Dar, așa cum se întâmplă cu ceva inspirat de Jackson și fiindu-i muză, Philipp a reușit să realizeze una dintre cele mai bune colecții ale sale. Aceste lucruri îi țin memoria în viață și este ca o mărturie a puterii supranaturale a lui Jackson de a îi uni pe toți, indiferent dacă este în viață sau nu.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu