Glam News Magazine

Ceea ce a făcut Simon Porte Jacquemus pentru pălăria de paie acum un an, a făcut-o astăzi pentru geanta din paie. Dacă le-ați împacheta, ați putea să băgați fiecare rochie, tricou cu logo și bikini din noua lui colecție de primăvară într-una dintre acele genți de paie. Atât de mari erau. Hainele erau niște chestii asa micuțe, concepute pentru climă caldă și atmosferă vaporoasă. “Nu știu dacă merg sau nu pe plajă”, a spus Jacquemus după prezentare.

Dacă ați aruncat o privire sumară la presa modei în perioada iunie-septembrie, probabil că ați văzut una dintre rochiile lui Jacquemus, pălării de paie sau genți mici care decorează verile femeilor de pe tot globul. Brandul lui Jacquemus a fost construit pe spatele moștenirii sale din sudul Franței și prin canalizarea senzualității femeilor pe care le-a admirat. Pentru acest sezon el a explorat fantezia Rivierei fanceze, unde femeile “merg la casino pe malul mării, dansează și beau cocktailuri” – dar a făcut-o într-o viziune mult mai frumoasă decât în realitate.

“Sunt un băiat din sudul Franței; Nu vreau să spun nimic despre Paris. Vreau să spun ceva despre Marea Mediterană “, ridică din umeri. “Pe Riviera, poți îmbrăca același lucru atât ca să mergi pe plajă cât și pe covorul roșu, iar amestecul ăsta este interesant pentru mine”. Prezentarea a avut loc în grădina ambasadei italiene la Paris – pentru că există și o Riviera italiană – spectacolul a avut un podium ridicat la nivelul ochilor. Primul rând a fost plin de influenceri (inclusiv surorile Haim) și de femeile care au fost seduse de viziunea senzuală a lui Jacquemus.

Jacquemus călătorește mult, iar din ultimele colecții ne lasă impresia că doar călătorește. Dacă ne uităm în trecutul nu-atât de îndepărtat al designerului, prin 2017 pentru a fi exact, dezvăluie un Jacquemus mai ambițios, unul care avea ceva de spus despre croitoria modernă franceză și hainele pe care o femeie tânără sau bătrână ar putea să le poarte oricând. Unde a plecat tipul ăla? Și când se va întoarce?

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu