Glam News Magazine

Cel mai recent parfum al lui Jean Paul Gaultier, Scandal Pour Homme este un adevărat show-stop. Echipa de maeștri parfumieri Quentin Bisch, Nathalie Cetto și Christophe Raynaud, s-au reunit pentru a crea acest parfum spectaculos. Scandal este senzual, energizant și captivant, fiind inspirat de regii ringului de box, a căror carismă atletică triumfă asupra adversarilor lor. Parfumul cuprinde sentimentul de victorie după victorie – o energie de neoprit cu o virilitate luptătoare. Dacă ești în căutarea unui parfum energizant, dar senzual, Scandal ar putea fi cel pe care îl cauți.

Cum miroase?

Note:

Vârf: salvie, mandarină

Inimă: caramel, tonka

Bază: vetiver

Parfumul se potrivește modei extravagante a lui Jean Paul Gaultier, fiind unul îndrăzneț datorită unui amestec de ierburi aromate și caramel bogat, lipicios, pentru a crea o aromă captivantă și dulce, cu urme de mosc. Scandal deschide spectacolul cu salvie, pentru o căldură aromată și erbacee care îmbie simțurile datorită dulceții subtile a mandarinei care intră în peisaj. Inima gurmandă iese în ring cu notele fine de caramel dulce, care se ciocnesc cu senzualitatea celor din piele. Pe măsură ce parfumul își începe ultima rundă, notele de bază fumurii de vetiver și cedru persistă pe piele pentru a conferi o extravaganță masculină, împreună cu boabele de tonka prăjite.

Scandal Pour Homme are o căldură familiară pe care aș asocia-o cu o ciocolată fierbinte cremoasă, plină de caramele, pe care o savurez într-o seară romantică în natură, urmărind stelele. Dacă îți plac parfumurile dulci, atunci cu siguranță îl vei iubi. Fanii lui Jean Paul Gaultier vor recunoaște notele cremoase din Le Beau (dar fără nucă de cocos) și pe cele seducătoare din Ultra Male.

Ce este special la sticlă?

Inspirându-se din casa lor de modă haute couture, designul regal al sticlei te va face să te simți campion în fiecare zi. Sticla transparentă este destul de grea și permite lichidului albastru-gri să strălucească. Și, desigur, coroana aurie scăldată în soare este extravagantă și opulentă.

Iar luxul nu începe doar când ajungi la parfum; flaconul exuberant este găzduit într-o cutie din catifea moale din care ies în relief literele aurii “SCANDAL“. Dacă acest lucru nu este suficient, sticla este reîncărcabilă, ceea ce înseamnă că te poți bucura de acest parfum atrăgător în repetate rânduri, în timp ce reduci excesul de deșeuri. Sticla pentru reumplere proiectată ecologic are un sistem inovator de auto-oprire, astfel încât să poți reumple fără a vărsa o picătură, în timp ce folosește 59% mai puțin sticlă, 46% mai puțin plastic, 89% mai puțin metal și 64 % mai puțin ambalaj în greutate. Durabil și scandalos? Este o situație win-win.

Review

CALITATE9
PERSISTENȚĂ9.3
SIAJ8
MIROS8.5

Nota

8.7

Lasă un comentariu