Glam News Magazine

Aurul este un ingredient folosit de ani buni în produsele cosmetice de lux, iar măștile faciale cu aur folosesc cea mai recentă tehnologie pentru a pune în valoare vechi calități de vindecare a acestui metal prețios, folosit încă din Egiptul antic în tratamente pentru înfrumusețare.

“Aurul are atât de multe beneficii când vine vorba de piele”, explică dr. Maryam Zamani, medic estetician. “Lucrând pentru a stimula producerea nivelurilor de colagen naturale, poate contribui la reducerea pierderii pe termen lung a colagenului.”

Dar beneficiile pe termen scurt au făcut ca măștile de aur să fie o îngrijire a pielii esențiale pentru pregătirea pre-eveniment. “Aurul ajută la stimularea microcirculației pielii, lăsând-o energizată și radiantă”, spune dr. Yannis Alexandrides, un chirurg plastic de vârf.

Beneficiile aurului asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate, iar formulate în termeni moderni sunt:

Reduce efectele îmbătrânirii. Aurul elimină toxinele și stimulează regenerarea celulară. Îmbunătățește elasticitatea pielii și-i oferă un aspect revitalizat.

Protejează împotriva radiațiilor solare. Aurul are efect antiinflamator, tratează inflamațiile pieliiși repară celulele periclitate de soare.

Conferă luminozitate tenului. Aurul curăță pielea și controlează pigmentarea, oferind un aspect luminos tenului.

Tratamentele cu aur pentru față sunt disponibile în saloanele de înfrumusețare, dar pot fi realizate și acasă. Există și pe piața românească de cosmetice măști faciale cu aur, dintre care vă oferim ca exemple:

Cremă mască față colagen gold 24K mask, Tub 120ml

masca aur

Combinația de colagen și nanoparticule 99.99% puritate aur 24 carate accelerează reînnoirea de colagen din ten, minimizează punctele negre și reduce liniile fine ale ridurilor. Masca de colagen se poate răci în frigider sau la jetul de apă rece înainte de a fi scoasã din ambalaj sau se poate încãlzi timp de câteva minute în apã fierbinte, efectele fiind amplificate datorită temperaturii diferite dintre ten și mască. Se aplică pe fața curațată și uscată bine și se lasă să acționeze timp de 20-30 minute.

Mască Față Colagen Gold Powder

masca aur 

Mască de colagen cu cristale de aur de 24K cu acțiune împotriva ridurilor, a cearcănelor și îmbătrânirii tenului. Elimină pungile de sub ochi și hidratează pielea în profunzime. Masca se aplică pe fața curată și uscată. Se lasă să acționeze 20-30 minute, după care se îndepărtează cu grijă.

 

Lasă un comentariu