Glam News Magazine

În anul 2012, Amouage lansează Interlude Woman și Interlude Man, ambele inspirate de “momentul interludiului […] o reflectare asupra tuturor încercărilor și necazurilor pe care le depășim pentru a atinge satisfacția și realizarea personală”. Ambalat în sticlele tradiționale Amouage, într-o nuanță de un albastru pur, duoul Interlude a fost creat pentru a “evoca un aer de dezordine, menținând în același timp un sentiment de echilibru și liniște”. Ambele includ haosul vieții și oferă momente de escapism disperat, sub formă de parfumuri unice, contemporane.

Până acum am încercat majoritatea parfumurilor de la brandul Amouage, iar Interlude Woman & Man pot spune cu ușurință că sunt unice și, probabil, cele mai îndrăznețe până în prezent. Graffiti-ul multi-colorat al ambalajului oferă un indiciu al haosului pe care fiecare parfum îl adaugă liniei Amouage. Interlude sunt parfumuri de calitate care nu trec neobservate, reprezentând arta pură într-o sticlă de un albastru perfect.

Interlude Woman

Note:

Vârf: bergamotă, grapefruit, gălbenele, ghimbir
Inimă: tămâie, trandafir, flori de portocal, iasomie, opoponax, immortelle, nuci, miere, kiwi și cafea
Bază: vanilie, benzoin, ambră, lemn de santal, agar, mușchi de stejar, piele, tonka și mosc

Cum miroase?

Chiar de la prima pulverizare, este clar că Interlude Woman este un parfum incredibil de neobișnuit. Un chypre floral unic, care se deschide cu o explozie de arome: cafea, miere și iasomie pentru a numi doar câteva. Un ton de fructe de un verde neon taie prin note mai calde, aromatice, care generează un contrast izbitor și, deși poate fi puțin încurcat și haotic (chiar deranjant) la început, cu timpul te atrage cu adevărat.

Miere, flori de trandafiri, flori de portocale acide și oud se îmbină frumos în inimă, fiecare luptând cu armonie pentru supremație. Acesta este un aspect provocator al lui Interlude Woman, care îl face atât de interesant, iar perseverența este cheia, pentru că odată ce îl iubești, nu mai există absolut nicio cale de întoarcere. Cu timpul, notele de chypre devin mai proeminente. Patchouli și mușchiul de stejar sunt învăluite într-un nor cremos, moale și pufos de vanilie, benzoină și lemn de santal, adăugând un aspect mai contemporan structurii chypre. Condimentele și fructele, care devin fermentate și îmbibate în timp, sunt adânc stabilite în toată căldura parfumului și  adaugă un sentiment de feminitate.

Pot să spun că Interlude Woman nu este deloc ceea ce mă așteptam, dar mă bucur că nu este. Este un parfum care își schimbă forma cu fiecare pulverizare, un parfum care pare să schimbe balanța pentru a arăta o altă fațadă surprinzătoare, care nu a mai fost experimentată înainte. Interlude Woman este un parfum care te duce departe de haosul vieții, distrăgându-te cu farmecul său neobișnuit.

Interlude Man

Note:

Vârf: bergamotă, oregano, ulei de ienibahar
Inimă: cihlimbar, cistus, commiphora opoponax, tămâie
Bază: fum de agar, lemn de santal, patchouli, piele

Cum miroase?

Interlude Man se deschide cu un foc de tabără plin de fum. Ceea ce este interesant este faptul că acest fum, pielea și lemnul se transformă instantaneu într-o vanilie dulce, cremoasă și picantă. Un stop de ierburi își face apariția într-o mică măsură pentru a reduce dulceața, permițându-i lui Interlude Man să se formeze în două proporții perfecte de fum și vanilie.

Pentru mine, restul parfumului se concentrează pe notele de piele, opoponax și chihlimbar. Chihlimbarul nu este în întregime diferit de cel din Opus VI, dar este cu siguranță mai fumuriu. Totuși, este la fel de dependent, dacă nu chiar mai mult și, din fericire, evită notele animalice grele pentru a susține pielea, așa cum fac multe arome similare.

Vanilia, patchouli și lemnul de santal din bază, absorb destul de mult din fumul care domină timpul petrecut pe piele și asta e bine pentru că atunci când ajungi la bază, vei fi mai mult decât fericit când vei observa că tonul de fum este încă prezent și se îmbină perfect cu dulceața vaniliei.

Lasă un comentariu