Glam News Magazine

Orice colț de lume a devenit acum mai accesibil decât oricând, având posibilitatea de a călători aproape oriunde cu orice stil de călătorie și orice buget. Dar, cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să decideți care este cea mai bună destinație pentru următoarea excursie. De altfel trebuie să vă asigurați că alegeți cel mai bun moment pentru a vizita, ca să nu vă confrunți cu aglomerația sau vremea rea. Glam News Magazine vă vine în ajutor cu sugestii pentru fiecare lună a anului în parte.

August este cea mai populară lună pentru concedii/vacanțe și ocazia perfectă să vă bucurați de vară înainte ca vremea să se răcească.

Europa domină topul destinațiilor de călătorie, datorită temperaturilor calde și bineînțeles listei generoase de opțiuni. Mediterana este cea mai populară în această perioadă a anului. De la satele de coastă din Italia până la orașele de plajă din Spania, veți avea cu siguranță ocazii multiple de distracție sau relaxare la mare. De asemenea, populară este Portugalia, cu plajele sale uimitoare în Algarve.

Croația, pe de altă parte, este locul perfect în care să profitați de cele mai fierținți temperaturi de vară în  excursii de navigație, deja faimoase pentru această țară. De asemenea, are câteva festivaluri minunate de muzică care se întâmplă în acest moment al anului.

Scoția este o destinație populară în luna august datorită Festivalului Fringe din Edinburgh, care durează cea mai mare parte a lunii. Aceasta este cea mai mare sărbătoare de artă și cultură din lume, incluzând mai mult de 3000 de spectacole de teatru, circ și operă.

Dacă preferați festivalurile în detrimentul petrecerilor pe plajă, mai notați pe listă câteva destinații pentru luna august: Salzburg, Austria pentru Salzburg Festival (20 iulie-31 august 2019); Bristol, Anglia pentru International Balloon Fiesta (8-11 august 2019); Helsinki, Finlanda pentru Helsinki Festival (15 august-1 septembrie 2019); Londra, Anglia pentru Notting Hill Carnival (24-26 august 2019).

Dacă preferați drumețiile, Peru este excelent în luna august pentru drumeții. Tibetul este o altă destinație excelentă în această perioadă a anului. Dar, probabil, cea mai bună destinație pentru activități  în aer liber în această lună ar fi Kenya, deoarece prima săptămână din august este momentul de vârf al marii migrații de animale sălbatice.

De evitat in luna august

Asia de Sud și Asia de Sud-Est sunt la vârful sezonului musonic, cu excepția Kerala sau Tamil Nadu din India și partea de sud a Indoneziei – cum ar fi Bali.

Orientul Mijlociu și partea de nord a Africii se află la vârful temperaturilor de vară.

Statele Unite se pot topi și în august. În plus, îndeosebi Caraibe și America Centrală intră în vârful sezonului de uragane. Încercați să le evitați pe cât posibil.

În Cuba vremea este incredibil de caldă și umedă, fiind predispusă la activitate ciclonică.

CELE MAI BUNE DESTINAȚII PENTRU FIECARE LUNĂ. UNDE PUTEM MERGE ÎN IULIE?

Un comentariu

Lasă un comentariu