Glam News Magazine

După sezoane în care vârful ascuțit și cel rotund aproape au monopolizat piața, este rândul vârfului pătrat să-și reia locul în topul preferințelor când vine vorba despre încălțăminte. O confirmă mari designeri cu produsele lor deja lansate la vânzare. Pregătiți-vă astfel să faceți loc în dulap pentru noi “vedete”. Iată câteva dintre propunerile lor!

Balenciaga Double Square BB Slingback Pumps, 695.00$

Pantofii cu vârf pătrat Balenciaga sunt șic și vor asigura o ținută sofisticată la birou. Creați în Italia, 100% piele, au toc mediu, de asemenea pătrat și deci stabil de 50 mm. Logo-ul BB auriu atrage definitiv atenția și îi face cu adevărat memorabili. Asortează o geantă Balenciaga pentru un look glam.

Bottega Veneta Stretch Mesh Pumps, 890.00 $

Bottega Veneta, eticheta designerului italian, iese din nou în evidență după ce l-a cooptat pe Daniel Lee, fostul director de Ready-to-Wear la Céline, ca nou director de creație. Pantofii de mai sus vin în două variante, negru și nude, ambele vânate de fashioniste, mai ales datorită notorietății lor pe conturile de socializare.

Wandler Isa Smooth and Snake-Effect Leather Mules, 470.00 $

Acești papuci superbi din piele cu imprimeu de șarpe pe tocuri au fost creați de asemenea în Italia și pot fi purtați atât la serviciu cu fustă sau pantaloni, cât și la blugi, după program sau în week-end. Sunt suficient de irezistibili, nu-i așa?

BY FAR Britney python-effect leather loafers, 380€

Rămânem la vârful pătrat și la printul de șarpe, dar pentru mocasini, adresați persoanelor comode sau celor care lucrează foarte mult și au nevoie de încălțări care să țină pasul cu ele. Acești mocasini au un aer vintage, dar asta îi face să fie deosebiți.

Amina Muaddi Gilda Leopard Print Sandals, 870.00 $

Am lăsat la final sandalele create de Anima Muaddi, designerul de origine româno-iordaniană pentru că sunt ca cireașa de pe tort. Când le privești, realizezi de ce vedetele de la Hollywood s-au îndrăgostit de creațiile Amina Muaddi. Aceste sandale din piele cu print leopard, realizate în Italia cu brană de ponei, împodobite cu cristale Swarvski, duc orice ținută la un nivel superior.

Lasă un comentariu