Glam News Magazine

Când vine vorba de ruj, Rouge Dior este un fel de regalitate. De aceea, pentru ziua de naștere a lui Rouge Dior, au scos covorul roșu. Literalmente. Rouge Dior Ultra Rouge este o colecție formată din 22 de piese care sunt îmbrăcate în cel mai luxos ambalaj roșu pe care-l veți vedea vreodată. Și la fel ca orice ruj ce poartă eticheta Christian Dior, Ultra Rouge vorbește despre a da femeilor șansa să adauge o semnătură personală aspectului lor. Deci, fără să mai lungim vorba, haideți să explorăm colecția Rouge Dior Ultra Rouge. Am sentimentul că o să vă placă mult …

Spre deosebire de originalul Rouge Dior, care vine în nuanțe satinate și mate, Ultra Rouge are un efect mai strălucitor și este descris de către DIOR ca fiind o pată de culoare a buzelor pentru cel puțin 12 ore. Vă puteți aștepta la o textură foarte cremoasă și hidratantă datorită bazei de apă și ulei și a unei culori intense datorită unei concentrații ridicate de pigmenți.

Există 22 de rujuri în gamă. Totuși 2 dintre aceste nuanțe sunt “Nuanțe extreme” (000 – Ultra Light și 111 Ultra Night). 000 – Ultra Light este alb și 111 – Ultra Night este negru și sunt proiectate să fie stratificate peste rujurile preferate pentru a-și adapta nuanța.

000 – Ultra Light: Această nuanță extremă, spre deosebire de alte rujuri, este concepută pentru a fi stratificată peste o altă culoare pentru a o adapta. Un pigment alb strălucitor, pentru a oferi un aspect mai light culorii pe care o aplicați. Folosit cu 999 – Ultra Dior, un roșu de cireș vibrant obțineți o nuanță mai coral-roz.

111 – Ultra Night: În timp ce 000 – Ultra Light luminează și strălucește, 111 – Ultra Night va duce orice nuanță pe care o alegeți în partea întunecată. Pigmentul negru va adăuga profumzime culorii folosite.

325 – Ultra Tender: Culoarea nude perfectă de zi cu zi, are o nuanță foarte ușoară de roz și un ton subtil.

436 – Ultra Trouble: O alternativă excelentă a roșului aprins, Ultra Trouble este o “cărămidă” roșie cu o subtilitate caldă.

450 – Ultra Lively: Acest piersic roz are o culoare neutră și vă va face să vă simțiți super-feminină.

485 – Ultra Lust: Purpuriu si roz, combinate pentru a face Ultra Lust, o nuanță foarte sexy, care creează un efect foarte delicat de buze mușcate.

545 – Ultra Mad: Cea mai vibrantă culoare dintre nuanțele roșu-portocalii din cadrul gamei, Ultra Mad este un roșu foarte exotic.

555 – Ultra Kiss: Iubitoare de roz, această nuanță este pentru dumneavoastră! Ultra Kiss este un coral roz foarte cald.

587 – Ultra Appeal: O alternativă la un nude standard, Ultra Appeal este o nuanță prună, rece.

600 – Ultra Tough: Ultra Tough este un maro-violet de culoare închisă, cu un ton aproape ciocolatiu.

641 – Ultra Spice: Acest ruj maro-roșu are o culoare neutră foarte bogată.

651 – Ultra Fire: Ultra Fire are o nuanță caldă, profundă roșie, care este mai puțin portocalie decât 545 – Ultra Mad

660 – Ultra Atomic: Acest roz bubblegum se îmbină perfect cu 111 – Ultra Night.

755 – Ultra Daring: Un violet vibrant, Ultra Daring are o răceală albastră.

770 – Ultra Love: Ultra Love este un roșu de cireș bogat, cu o nuanță foarte ușoară de fructe de pădure.

777 – Ultra Star: Este o copie fidelă a nuanței purtată de Marilyn Monroe.

843 – Ultra Crave: Această nuanță maro se sprijină pe partea mai rece și îmbracă buzele într-o culoare puternică și adâncă.

851 – Ultra Shock: Această nuanță de culoare violet-roșie imită aspectul buzelor colorate cu fructe de pădure.

870 – Ultra Pulse: Această nuanță magenta este rece și vivace.

883 -Ultra Poison: Este combinația perfectă între violet și maro.

986 – Ultra Radical: mai închis și mai purpuriu decât Ultra Poison, Ultra Radical are o nuanță aproape ciocolatie.

999 – Ultra Dior: Un clasic! Această nuanță roșie este foarte neutră, fapt pentru care se va potrivi tuturor tonurilor pielii.

Prețul unui ruj este de 190 lei la Sephora și se poate comanda de AICI

Lasă un comentariu