Glam News Magazine

Luna octombrie ne răsfață cu noutăți și promoții la NOTINO România. În perioada 7.10 -13.10 avem 15 % reducere la toate parfumurile de nișă folosind codul niche15ro la finalizarea comenzii, dar asta nu este tot. Daca iubiți parfumurile de desinger, la NOTINO puteți comanda cele mai noi creații ale brandurilor de lux.

Una dintre noutățile sezonului este lansarea parfumului Lady Million Empire. Colecția Million a lui Paco Rabanne nu este pentru persoanele mai discrete. Acestea sunt parfumuri pentru iubitorii de glamour, exces și desigur, mult bling bling. Lady Million este coroana din cutia de bijuterii a lui Paco Rabanne – un parfum luxos și opulent îmbogățit cu un strop de distracție și glamour modern.

Lady Milion Empire ia tot ceea ce a făcut din Lady Million un succes și îl colorează în roz. Este un miros despre puterea feminină – un parfum pentru femeile cărora le place să își asume responsabilitatea și independența. Deci, dacă îți conduci propriul imperiu și se întâmplă să fii un mare șef, atunci Lady Million Empire va fi parfumul perfect pentru tine.

Note:

Vârf: coacăze roșii, extract din portocală amară, portocală

Inimă: corcodușe, floare de portocal, magnolie, osmanthus heterophyllus

Bază: brandy, mosc alb, patchouli

Cum miroase?

Fructe-proaspete! Așa intră Lady Million Empire în lume. Prima impresie este de tartă de fructe de pădure. Toate suculente și dulci, dar temperate de o ușoară rouă de fructe din livadă. Aproape ca și cum fructele de pădure ar fi acoperite de picături delicate de suc de mere. Cu timpul, roua se estompează, iar efectul devine mai confiat, dar nu este niciodată grețos sau plictisitor – echilibrul este perfect.

Opulența își face apariția în inima în care un vârtej înfloritor de flori albe se alătură fructelor pentru un festival de distracție. Osmanthus, cu fațetele sale de gem de caise și piele, acționează ca o punte perfectă între inimă, vârf și bază. Această notă florală tropicală subliniază caracteristicile cheie ale fiecărui acord, intensificându-le și permițând fructelor strălucitoare să se topească delicios în ceva mult mai întunecat și mult mai înfocat … Totul de transformă într-un amestec misterios de patchouli și mosc îmbogățit cu un strop de brandy, care aduce în compoziție note de miere.

Lady Million Empire este un parfum bogat care nu se teme să se dezvolte. Îl văd ca un cocktail intrigant amestecat de un barman contemporan care a îmbinat un lichior de cireșe intens cu o băutură cu bule roz – poate și cu niște coniac și patchouli pentru un efect mai dark. Este un parfum viu și vibrant, care nu este deloc frivol. Un contrast perfect dintre lumină și culorile neon.

2 comentarii

Lasă un comentariu