Glam News Magazine

Pielea bronzată uniform arată bine și oferă un look puțin mai sofisticat, ceea ce o face de dorit de către multe doamne și domnișoare, care își doresc astfel să păstreze cât mai mult bronzul intact. Expunerea repetată la soare sau la razele ultraviolete artificiale poate fi însă nocivă pielii, drept pentru care experții în bronzare îți oferă câteva soluții capitale pentru un bronz sănătos și de durată.

Hidratează!

Acest cuvânt ar trebui scris cu majuscule și font cât mai mare, printat și pus pe toți pereții în așa fel încât să nu neglijezi etapa asta. Știu, e vară si vrei un program cât mai fără reguli, dar o piele sănătoasă este o piele hidratată. Iar hidratarea aceasta trebuie să se facă nu numai din interior, prin consumul mărit de lichide, ci și din exterior, pentru că pielea bronzată necesită mai multă atenție din partea ta. Trebuie să alegi cu atenție un aliat dintre produsele specifice. “Căutați o formulă care este bogată în vitamine și ingrediente precum acidul hialuronic. Acestea joacă un rol important în procesul de menținere a bronzului datorită abilităților lor hidratante” spune expertul în bronzare James Read.

Exfoliază!

Da, ați citit bine. Folosirea unui scrub pe pielea bronzată nu este ceva atât de nebunesc precum sună, iar explicațiile experților vă vor convinge. “Desigur, bronzul dumneavoastră ar putea să se estompeze puțin, deoarece exfolierea va încuraja pielea să se reînnoiască, dar va încuraja o decolorare uniformă. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca bronzul să se desprindă în fâșii”, spune Jules Heponstall, specialist în bronzare și finisare a pielii în St Tropez. “Nu folositi nimic prea abraziv, optați pentru un produs care să vă scape delicat de pielea moartă.” Este de dorit o formulă cu uleiuri esențiale care să lase pielea netedă.


5 FONDURI DE TEN PE CARE TE POȚI BAZA VARA ACEASTA

Etichete : beautybronzsolutii

Lasă un comentariu